Citati

6 znakova koji pokazuju da vas želi zauvijek!

Kad on sklopi ruke i poljubi vas oko vrata, sve ima smisla, zar ne?

Između vas postoji ovo suludo magnetsko povlačenje, kao da ste za njega neophodna roba. Vi ste kisik u zraku koji ga okružuje i bez njega se on počinje gušiti.

Ako je stvarno zaljubljen vas, učinit će određene stvari koje će ga razdvojiti od ostalih.

Ovo su neke:

1. On je uporan

Duboko u svom srcu, on zna da na ovom svijetu ne postoji ništa što bi ga učinilo sretnijim od borbe za vašu ljubav. On jednostavno ne obeća zauvijek, to dokazuje svojim postupcima.

2. S vama planira budućnost

Dečki se jako boje razgovarati o budućnosti s vama. Oni se plaše da daju dugoročna obećanja jer nisu sigurni u svoje osjećaje, što je sasvim razumljivo. Preuranjene odluke mogu dugoročno naštetiti.

Međutim, momak koji je zaljubljen u vas neće mucati kad kaže: “Mislim da nikada ne mogu zamisliti da živim život bez tebe.”

3. On se bori za tebe

Govorimo o malim borbama. Očekuje da ćete ga i vi voljeti i kad misli da se povlačite, prestraši se. Većinu puta to nije ništa, ali on ne rizikuje kada je riječ o vama. Pretjerano je zaštitnički raspoložen za vas.

4. On je potpuno druga osoba u vašoj prisutnosti

Ne pokušava se pred vama pretvarati.

Kad je oko tebe, on je potpuno drugačija osoba, vidiš dijelove koje nikad ne bi pokazao nikome drugome. Svoje najmračnije i najdublje tajne, sve ih stavlja na stolu. Ne osjeća nikakvo žaljenje što je rekao određene stvari pred vama. Zna da ga nikada nećete suditi i zato ste njegov povjeritelj, njegov sigurni čuvar.

5. Doista pokušava nastaviti razgovor

Doista pokušava razgovarati o određenim stvarima. Štoviše, želi s vama podijeliti tišinu u kojoj samo sjedite i buljite jedno u drugo i jednostavno možete osjetiti tu besprijekornu energiju između vas dvoje.

6. Nastoji da vam ugodi

Ponekad, kada to najmanje očekujete, učinit će stvari koje neće biti ni u vašim najluđim snovima. Znat ćete u svom srcu da vas on zaista želi u svom životu za cijelu vječnost.

Na kraju, momak koji stvarno želi biti s tobom zaista će ti to dokazati i ništa na ovom svijetu ne može ga spriječiti da dokaže svoju ljubav.

Leave a Reply