Magazin

4 horoskopska znaka koja mrze Dan zaljubljenih svim srcem

Postoje znakovi Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umjesto da na ovaj dan “muče” sebe svim očekivanjima. Otkrijte koji znakovi Zodijaka svim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Za neke znakove Zodijaka, Dan zaljubljenih je najljepši praznik u godini. Oni očekuju da ovaj dan bude romantičan, ispunjen ljubavlju, pažnjom i mnogim lijepim poklonima.

Priželjkuju da ovaj poseban dan ljubavi provode sa svojim partnerom na jedinstven način. Ali postoje znakovi Zodijaka koji bi radije ležali na kauču i gledali u plafon, umjesto da na ovaj dan “muče” sebe svim očekivanjima.

Pogledajte koji znakovi Zodijaka svim srcem ne vole Dan zaljubljenih.

Jarac

Jarci su odgovorni, odlučni i disciplinirani, ali također znaju da su pesimisti koji ne žele reći drugima što da rade.

Njihova praktičnost im pomaže da naprave savršen plan za potrošnju i uštedu, tako da ne žele “bacati” novac za nepotrebne stvari.

Zato oni ne žele da im netko kaže da upravo na taj dan trebaju kupovati poklon za svog partnera, pokazujući na taj način svoje emocije i djelujući na određeni način.

Vodolija

Dok su Vodolije inteligentni, druželjubivi i kreativni, također mogu biti malo emotivni.

Njihovi umjetnički mozgovi ponekad čine da izgledaju neodgovorno, tako da će potpuno zaboraviti da Dan zaljubljenih uopće postoji. Ali to nije njihova krivnja.

Ako su zaista inspirirani da budu romantični i proslave ovaj dan sa svojim partnerom, organizirat će nešto zaista spektakularno, a ako osjećaju da ih neko pritišće da to učine – vjerojatno će odložiti, zaboraviti ili jednostavno reći da nisu zainteresirani.

Djevica

Djevice su organizirane, odgovorne i realistične, a praznik koji uključuje cvijeće, čokoladu koja se jede i pretjerano skupe večere izgleda glupo.

Radije bi potrošili novac na nešto što bi trajalo, na primjer, ulaganjem u tehnologiju ili u brendiranu torbicu.

Djevice su jednostavno previše logične da bi potrošile cijelu platu na ukrase od cvijeća.

Škorpija

Dok su Škorpije najosjetljiviji znak u čitavom Zodijaku, mogu biti i ljubomorni, opsesivni i paranoični, tako da je ideje za Dan zaljubljenih previše za njih.

Pritisak da se pronađe savršen poklon, poruka dubokog značaja i organiziranje nezaboravnog ljubavnog susreta može baciti Škorpije u ludilo pa bi radije preskočile cijeli ovaj proces.

Također, Škorpijina ljubav ne može se pokazati u samo jednom danu u godini.(zenskimagazin.rs)