Ljubav

3 SUROVE ISTINE O MUŠKARCIMA: Ovo treba da zna svaka žena od 5 do 95 godina – poslije više nema razočaranja

Ruska psihološkinja Viktorija Krista govorila je realnim i otrežnjujućim istinama o muškarcima. Kada ovo savladate – nema više razočaranja

Kada jednom shvatite ove 3 istine, više nema razočaranja. Donosimo vam 3 istine  muškarcima po psihološkinji Viktoriji Kristi.

Evo o čemu se radi:

1. Ako ste godinama u vezi i on ne predlaže brak – vaša veza nema budućnosti

Godinama ste u vezi, a on nikada neće da priča o vama kao paru. Čim započnete temu zajedničke budućnosti, on menja tok razgovora. Da, verovatno mu se sviđaš, ali ne toliko da bi te ženio. Sa tobom je u vezi dok ne naiđe ona prava. Shvati ovo i nastavi dalje.

2. Ako mu se zaista sviđaš on će se postarati da ti to uvidiš.

Ako te dugo ne zove ili ne stavlja ti do znanja da treba da se vidite – ne voli te, ne dopadaš mu se. Čak i najsramežljiviji muškarac će napraviti korak napred, uraditi bilo šta da ti stavi do znanja da mu se sviđaš, da te na neki način privoli, osvoji, rezerviše za sebe… Ako ne pravi niti jedan korak u tom pravcu – jednostavno mu se ne dopadaš.

3. Ako ti kaže “trenutno ne želim ozbiljnu vezu” to znači “ne želi vezu sa tobom”

Ako muškarac trenutno nije za vezu jer je “kriza u zemlji”, jer “ste previše mladi”, jer “nije završio fakultet”, jer “nije našao posao” – to znači da jednostavno nije spreman da preuzme odgovornost. Tužno je i bolno shvatiti to, ali da vas voli bio bi spreman na sve i uprkos svemu – jednostavno, piše stil.kurir.rs