Ljubav

Često sanjate odnos sa slavnom osobom, evo šta bi to moglo da znači

Često sanjamo da radimo nešto ili da se ponašamo na određeni način koji je u potpunoj suprotnosti sa našim mislima i osećanjima na javi.

Snovi su način na koji nam podsvest „šalje poruke“, pa bi trebalo da znamo kako da ih rastumačimo.

Se*s sa bivšim

Muče li vas erotski snovi u kojima je vaš bivši glavni protagonista? Ovakvi snovi najverovatnije ukazuju na neki nerazjašnjeni detalj iz vaše zajedničke prošlosti. Najbolje bi bilo da se nađete sa njim i razgovorom rešite sve što vas muči.

Erotski snovi uglavnom ne znače da vam nedostaje određena osoba, već da vam nedostaju svi srećni trenuci koje ste doživeli sa tom osobom. A možda vam nedostaje njegova bliskost ili karakteristike zbog kojih ste se zaljubili. Svakako, najbolje je da skupite hrabrost i pozovete ga.

Se*s sa nadređenim

Ovo su, posebno među ženama, veoma česti erotski snovi od kojih ćete pocrveneti sledeći put kada se sretnete sa šefom. Bez brige, vaši erotski snovi ne kriju u vama tajnu požudu. Najverovatnije vas privlači pozicija te osobe.

Privlače vas moć i uticaj, a seks vas približava izvoru moći. Zakažite sastanak sa svojim nadređenim, a strastveni seks je najbolje zaboraviti.

Se*s u javnosti

Da li ste ikada sanjali da ste se tokom seksa odjednom našli potpuno goli na sred prometne ulice, dok vas prijatelji i poznanici posmatraju? Ovakvi i slični erotski snovi znak su vaše želje za većom otvorenošću i iskrenošću u nekoj važnoj oblasti života.

Možda se iza ovih erotskih snova krije strah da vaša okolina neće prihvatiti vašeg novog partnera. Vaša podsvest želi da se očisti i zato je vreme da prestanete da se krijete od mogućeg neodobravanja okoline.

Se*s sa najboljim prijateljem

U stvarnom životu ne pada vam na pamet da budete intimni sa svojim najboljim prijateljem, ali zašto onda sanjate erotske snove? Ovakvi erotski snovi najčešće su odraz vaše želje i potrebe za prijateljstvom i podrškom.

Druga mogućnost je da želite da budete više nalik vašem prijatelju, jer se divite nekim njegovim osobinama ili potezima koje vaš um pokušava da kopira. Dok ste sa prijateljem na kafi, smejte se čudnim putevima svojih misli.

Se*s sa slavnom osobom

Tumačenje takvih erotskih snova zavisi od toga ko ima glavnu ulogu u snu. Najčešće su takvi erotski snovi samo odraz privlačnosti prema određenoj poznatoj ličnosti, a neki erotski snovi kriju želju za takvim životom.

Možda je vašem životu potrebna doza glamura i uzbuđenja, a u isto vreme želite da vam se više dive i poštuju vas. Probudite se i zakoračite u svet samopouzdanja i optimizma.