Ljubav

17 znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu: Prije nego ste se rodili, određeno je ime vaše srodne duše

Duše koje su srodne često se pojavljuju zamaskirane, ali duboko u sebi osjećate da je to ono pravo. Postoji neka nevidljiva sila koja vas gura naprijed, dok unutar srca osjećate toplinu i unutarnji mir. Riječi postaju suvišne, jer postoji blaženo jedinstvo između dvije duše koje su predodređene da budu zajedno.

Srodne duše

Svaka duša ima svoju savršeno usklađenu srodnu dušu. Iako mnogi misle da je srodna duša savršena harmonija blaženstva, istina je da je vaša prava duhovno srodna duša osoba koja ima cilj pomoći vam da postanete “cjelovita osoba”.

Srodne duše nadopunjuju jedna drugu. Svako treba nekoga tko će mu pomoći da postane bolja verzija sebe, a taj proces nije uvijek lagan.

Iskren i predan odnos između srodnih duša pomaže vam da postanete bolja verzija sebe. Morate izaći izvan svoje zone udobnosti i prekoračiti granice kako biste iznjedrili bolju verziju sebe.

Duhovno gledano, ime vaše duhovne polovice je određeno čak i prije vašeg rođenja. Iako često smatramo srodne duše simbiotskim spojem, odnosi između srodnih duša mogu biti izazovni na početku. Ponekad se čini kao da se ne slažu, poput dvaju puzzli s nazubljenim rubovima koje pokušavaju kliknuti na svoje mjesto. No, nakon malo okretanja i prilagođavanja, kliknu na savršen način. Duboko u sebi osjećate da je to ono pravo.

Srodne duše često dolaze zamaskirane. Možda nećete osjetiti fizičku privlačnost kada se prvi put susretnete, ali postoji neka tajanstvena sila koja vas gura naprijed i govori vam da je ta osoba “onaj pravi” za vas.

Evo znakova da ste pronašli svoju srodnu dušu:

1. Susret u pravom trenutku

Moguće je da ćete proći kroz veze koje ne funkcioniraju ili možda nećete biti spremni odustati od svog popisa idealnog partnera, ali kada su srodne duše u pitanju, pravi trenutak je ključan.

2. Intuitivno znate

Nešto duboko u vama govori vam da je ta osoba savršena za vas. Osjećate unutarnji glas koji vam govori da otpustite stara očekivanja i prepustite se potpuno.

3. Tihi mir između vas

Biti zajedno u tišini djeluje umirujuće, poput pahuljastog pokrivača u hladnim zimskim noćima. Bez obzira jeste li zajedno u istoj sobi ili putujete automobilom, postoji tihi mir između vas.

4. Osjetite misli partnera

U odnosu sa srodnom dušom postoji dubina koju možete osjetiti i čuti što vaš partner misli, čak i ako to ne izražava riječima.

5. Podijelite bol jedno s drugim

Tako dobro poznajete jedno drugo da čim vaša srodna duša uđe kroz vrata, možete znati kakav je bio njen dan. Osjećate i dijelite tuđe emocije: tugu, brige, stres, ali i sreću i radost.

6. Prihvaćate i prednosti i nedostatke jedno drugoga

Da, to je istina. Naši nedostaci imaju i svoje prednosti. Svaka karakteristika ima svoju pozitivnu i negativnu stranu. Sve ovisi o tome kako gledamo na njih. Naš zadatak je uvijek tražiti dobro, čak i kada stvari nisu savršene. Tvrdoglavost može značiti donošenje ispravnih odluka, a pretjerana organiziranost znači rad na vrijeme.

7. Imate iste životne ciljeve

Imate zajedničke vrijednosti, etiku i ciljeve. Možda ćete imati različite načine za postizanje tih ciljeva, ali želite isti krajnji rezultat.

8. Bez straha od razgovora

Razgovor može biti izazovan. Nije uvijek uugodno izražavati svoje brige ili donositi odluke. No, srodne duše znaju da zajedno mogu riješiti sve. Bez obzira na izazovne teme, uvijek se može otvoreno razgovarati i pronaći zajedničko rješenje.

9. Niste prestravljeni potrebom za vremenom odvojenosti

Shvaćate važnost individualnosti i poštujete potrebu svog partnera za vlastitim vremenom i prostorom. Bez obzira na to je li to bavljenje sportom ili izlasci s prijateljima, cijenite međusobnu neovisnost i znate da je vrijeme provedeno zajedno posebno.

10. Niste ljubomorni

Privlačne osobe ili prisutnost drugih u vašem životu nisu prijetnja vašem odnosu. Osjećate se sigurno jer znate da ste jedinstveni i nezamjenjivi jedno drugome.

11. Poštujete međusobne razlike i mišljenja

Shvaćate da imate različite poglede i mišljenja. Srodne duše često su suprotnosti jedna drugoj. Iako ponekad to može biti izazov, postoji duboko međusobno poštovanje. Slušate jedno drugo i cijenite te razlike.

12. Nema vikanja, psovki ili prijetnji prekidom

Iako je normalno povremeno osjećati ljutnju, srodne duše nisu zle jedna prema drugoj. Nesuglasice i svađe brzo se rješavaju kroz razgovor, pomirenje i planiranje zajedničke budućnosti.

13. Dajete jer želite vidjeti svog partnera sretnim

Vaša predanost nije uvjetovana očekivanjem povrata. Srodne duše jednostavno daju jedna drugoj jer žele da druga osoba bude sretna.

14. Znate kako se ispričati

Nije uvijek lako reći “oprosti” ili priznati da ste nešto učinili što je povrijedilo osobu koju volite. Srodne duše shvaćaju da njihovi postupci ili riječi mogu nanijeti bol. Bez obzira na to kako se osjećate, lako se ispričaju za štetu koju su uzrokovali.

15. Izabrali biste svog partnera iznova i iznova

Svjesni ste da je ta osoba jedinstvena i posebna za vas. Bez obzira na teška vremena, izabrali biste svog partnera iznova i iznova. Svaki dan birate biti s njim/om i ponosni ste na tu odluku.

16. Nadopunjujete jedno drugo

Nitko nije savršen. Svi imamo svoje prednosti i nedostatke. Srodne duše se nadopunjuju. To je yin i yang u savršenoj harmoniji. Jedna osoba može biti otvorena i društvena, dok je druga introvertirana. Srodne duše često imaju karakteristike koje nedostaju drugoj osobi.

17. Zagrljaj briše sve brige, stres i tjeskobu

Nema mjesta gdje biste radije bili na kraju dana nego zagrljeni sa svojom srodnom dušom. Ako ste imali težak dan, sve brige i stresovi se brišu u tom zagrljaju. Osjećate posebnu toplinu u srcu i unutarnji mir.

Riječi su suvišne.

Postoji samo tiho, blaženo jedinstvo.

Jedinstvo dviju duša koje su suđene biti zajedno.