Ljubav

Iznenadit ćete se o čemu žene razmišljaju kad vide golog muškarca

Prvo i osnovno – ne uspoređuje vas sa nekim zgodnim glumcem!

– Žena vas ne doživljava toliko drukčije kada ste goli – pojašnjava psihologica Jill Weber, autorica knjige Having seks, Wanting Intimacy, te dodaje kako ženu golo muško tijelo uzbuđuje manje od pomisli na seks.

No, iako je pogled na muško tijelo baš i ne uzbuđuje pretjerano, to ne znači da vas ne odmjerava – i to cijelog, navode na menshealth.hr.

Stoga, muški rode, kada se skinete, imajte na umu sljedeće:

1. Gleda vaše ruke – posebice nokte. Ovo se vjerojatno događa prije nego se skinete, ali to je trenutak istine – a vaše će bakterije biti po cijelom njezinom tijelu. Naravno da ih gleda. Jesu li čiste? Obratite pažnju na higijenu i podrezujte nokte.

2. Naravno, gleda i nokte na nogama. Gruba koža na stopalima nije nimalo ugodna pod plahtama pa razmislite o pedikuri – ili namažite grube dijelove stopala s malo kokosova ulja.

3. Primjećuje i jeste li obrijani. Da li podrezujete ili brijete dlačice, ili ih puštate da divljaju? Većina žena naime se nada da stanje tamo dolje držite pod kontrolom. To poboljšava dostupnost određenim dijelovima i može povećati osjetljivost.

4. Primjećuje vaš izbor donjeg rublja. Sviđa joj se određena vrsta donjeg rublja, baš kao i vama na njoj. Pitajte je što voli.

5. Nada se da savršeno mirišite. Ako ste pametni, poslušat ćete ovaj savjet: Amigdala se nalazi blizu olfaktornog bulbusa gdje osjet njuha počinje djelovati. Istraživanje mozga otkrilo je da amigdala ima jako veliku ulogu kada je riječ o seksualnosti. Mirisi i seks su blisko povezani, stoga joj dopustite da izabere miris koji trebate nositi u krevetu.

No, nemojte u potpunosti prikriti svoj prirodan miris.

6. Razmišlja o tome kako ona izgleda.

Kada skinete odjeću ona prati vašu reakciju na svoju golotinju i to je zabrinjava više od ičega.

7. Voljela bi da svjetlo nije tako jako. Kako bi olakšali i sebi i njoj, pokušajte sa svijećama, prigušenim svijetlom ili prebacite stari šal preko lampe.

8. Provjerava imate li erekciju. Želi znati da vas napaljuje, a ako nemate erekciju, prva pomisao će joj biti da je problem u njoj.

9. Gleda koliko je velik. Je li veličina bitna? Prema jednoj studiji iz 2013. godine – bitna je – ali važni su i ostali faktori poput visine, oblika tijela i veličine penisa kada nije u erekciji. Uopće nije istina da žene vole muškarce s ogromnim penisima. To često seks čini neugodnim, čak i bolnim. Ako imate penis prosječne veličine, opustite se. Čak i ako je manji od prosjeka, nemojte paničariti.

10. Obraća pažnju na detalje. Žene više primjećuju detalje nego muškarci. Veća je vjerojatnost da će viditi madež na vašim leđima, tragove sunčanja ili kakva imate koljena. Ipak, ona ima više razumijevanja, jer su ženama privlačnija lica od tijela i češće padaju na muškarca nego na tijelo.

11. Misli: Jesi li dovoljno velik muškarac za mene? Žene vole dobre dečke u svakodnevnom životu, ali žele snažnog i dominantnog muškarca u krevetu.

12. Pita se hoćete li razgovarati s njom o seksu. Najvažniji dio tijela u krevetu su usta. Pita se želite li ju pitati o njezinim željama i fantazijama. Što su žene više uključene i poželjne, to će se više uzbuditi.

13. Pita se imate li spolnu bolest. To je uvijek aktualno pitanje i razlog za zabrinutost. Opće je poznato da jedan od četiri ima klamidiju, koja može dovesti do raka grlića maternice.

14. Osjeća vaše samopouzdanje. Muškarac koji izgleda ili se ponaša kao da točno zna što radi jednostavno je seksi, posebice kada je zaista i dobar.

15. Želi kontakt očima. Za nju, ovo pokazuje jeste li prisutni u potpunosti.