Citati

15 smiješnih laži koje su djevojke govorile svojim momcima, a da nisu bile uhvaćene

Da li djevojke lažu svoje momke? Siguran sam da to rade. Evo nekoliko laži koje su devojke pričale svojim momcima, a da nisu uhvaćenee. Prvo, zato što su neki momci glupi. Drugo, djevojke znaju trikove da izađu iz takvih lažnih situacija. Provjerite ove ispovjesti bez obzira da li i vi vjerujete ovim djevojkama ili ne. A vi momci, uzimajte beleške jer će vam puno pomoći u vašoj vezi.

Kada je dečko pitao Natali da li je ušla u menstruacioni ciklus, lagala ga je tako što je rekla da jeste jer nije želela da brine. Srećom, nakon dve nedelje saznala je da nije trudna. Kakvo olakšanje za Natali

Viktorija je bila u vezi s momkom tri nedelje i onda je on rekao da je voli. Kada se Viktorija vratila na koledž, stalno je lagala o tome šta radi, ali je jedne noći planirala da izađe kada joj je dečko rekao da će je posjetiti. Ponovo je lagala i rekla je da je stvarno bolesna i da ne bi trebalo da dolazi. Umjesto toga, izašla je u grad i pronašla novog momka. Na kraju, sutradan je prekinula s njim putem glasovne pošte.

Kada je Olivia bila u srednjoj školi, pozajmila je auto svog momka i polupala ga. Rekla je dečku da ju je neko udario i odvezao se s mjesta nesreće. I on joj je poverovao.

Kristal je ubjedila svog bivšeg dečka da je imala rak. Rekla mu je da se mora preseliti u Kanadu na liječenje i da bude uvjerljivija, čak mu je pokazala lažne karte za avion.

Dženi je lagala da je p *** s njenog dečka najviše zadovoljava među svojim prethodnim partnerima.

Šaina je izvela scenario u kojem je ubjedila svog dečka, a takođe i njene prijatelje da ju je njen momak varao. Ona mu je to sasula u lice i upotrebila protiv njega kao razlog zbog koga je veza morala da se završi. Zapravo, on je nikad nije prevario, sve što je ona želela je da okonča odnos.

Keri je rekla svom dečku da je rođena sa spojenim prstima koji su odvojeni uz pomoć operacije.

Kada je Sarah saznala da joj je dečko varao, ubacila je hemikalije na travnjak svog dečka. Kada ju je pitao da li je uništila travu, lagala je. On još uvek ne može uzgajati travu zbog hemikalija.

Trejsi je planirala putovanje sa svojim dečkom i imali su avionske karte kupljene pod njenom kreditnom karticom, a dugovao joj je i 300 dolara. Kasnije su raskinuli kada je ona otkrila da ju je varao. Kada je od njega zatražila da joj vrati novac od svojih avionskih karata, on je odbio. Nazvala je njegovu mamu i rekla da ima advokata i da joj nije platio 700 dolara kojoj je dugovao, te da će kazati advokatu da se pobrine za naplatu od njega. Naravno, brzo je platio.

Najomiljenija laž koju je Alex rekla svom dečku: “Čekala sam te i nisi mi čak ni pisao da ćeš zakasniti”, samo da bi momka učinila da se oseća lošim. Ali stvarno je zapravo ona uvek kasnila. Uvek će lagati. Koristila je probleme sa kolima, alergijsku reakciju, “nije videla njegov tekst”, okrivila je svog šefa i posao uopšte.

Tokom seksa, Mišel je uzvikivala ime Nick .. ali to nije ime njenog dečka. Kasnije kada ju je pitao o tome, ona se uspaničila i rekla da razmišlja o Nicolas Cage-u i on joj je zapravo povjerovao.

Nensi je putovala u inostranstvo i upoznala dečka, a između ostalog su otišli i na ostrvo da provedu dugi vikend. Kada joj je dečko pozvao kasnije te nedelje pitajući kako joj je prošao put i šta je radila, ona je lagala: “Oh dobro. Samo jedem ovu ukusnu hranu i visim sa porodicom domaćina. “

Rachel je prevarila dečka na odmoru kada je vidjela da sa njim nema budućnosti. Kada ju je pitao o tome, rekla mu je da ga nije varala.

Ešli je raskinula sa svojim bivšim dečkom, tekstualnom porukom na putovanju vozom u Čikago. Rekla mu je da joj je potrebno jedno vreme da bude sama. Njen bivši nije znao da je pravi razlog za njihov raskid bio zato što je saznala da je njena ljubav u Čikagu nedavno raskinula i da su se našli kasnije te iste noći.

Tip je zamolio Carrie da provede noć s njim, pa je lagala i rekla da je upravo saznala da je njen najbolji prijatelj u bolnici i morala je otići, jer zapravo nije želela da spava sa njim. Bio je dobar momak, samo sa lošim zadahom.