CitatiMagazinNovosti

Kako muškarci testiraju da li je žena materijal za brak: Mnoge padnu na drugom testu

Razgovor o drugim ženama:

Muškarac bi u razgovoru mogao spomenuti svoju bivšu djevojku ili istaknuti koju žensku slavnu osobu smatra privlačnom. Glavni razlog zašto to čini jeste da vas testira. Želi vidjeti koliko ste ljubomorne na druge žene i koliko samopouzdanja imate.

unsplash.com

Zanemarivanje vaših poruka:

U jednom trenutku, možda će vas pokušati isprovocirati. Zašto? Jer želi vidjeti kako se ponašate kada ne dobijate sve servirano na tacni.

Većina muškaraca se plaši da će izgubiti slobodu u vezi ili da će biti osuđeni na ženu koja im ne daju ni mrvu prostora.

unsplash.com

Zato žele djevojku koja ih neće primorati da se odreknu određenih stvari na koje su navikli. Na primjer, pivo s prijateljima, video igre itd.

Plaćanje računa:

Većina muškaraca želi pokazati svoju brižnu stranu i voditi računa o ženi. Ali to ne znači da vas neće pokušati testirati.

Ako sjedite u restoranu i on ne želi odmah posegnuti za računom da plati, vjerojatno samo želi vidjeti vašu reakciju. Možda ne očekuje da platite račun, ali želi da se barem ponudite.

Izlazak sa prijateljima:

Muškarcima je društvo jako bitno.

unsplash.com

Zato kada upoznaju posebnu damu veoma im je važno da se ona uklopi u društvo. Ako vaš prvi izlazak protekne bez problema, drame i frustracija taj test ste uspješno prošli. Ali ako vam se ne dopadne njegovo društvo ili se vi ne dopadnete društvu velike su šanse da ćete imati probleme dalje u vezi, piše pult24.info