MagazinNovosti

11 ženskih odjevnih predmeta koji nerviraju muškarce

Postoji ženska odjeća koju muškarci, blago rečeno ne vole i ne razumeju, ali se ne usuđuju da to priznaju ili smatraju netaktičnim da to kažu svojoj ljepšoj polovini.

Femina je na osnovu analizire muških foruma i časopisa sastavila spisak ženske odeće koja nervira muški deo čovečanstva. Da, njima uopšte nije svejedno šta vi nosite..

Helanke i neobični modeli pantalona

Nasuprot rasprostranjenom verovanju, muškarcima ne smetaju pantalone na ženama. Međutim, postoje određeni modeli koji im se ne dopadaju, a to su vrećaste pantalone i helanke. Prve, zato što narušavaju skladne proporcije figure, a druge – zato što njihovu sopstvenicu potpuno lišavaju tajanstvenosti.

Haljine košuljice i haljine majice

Kad vas vide u takvoj odjeći, muškarci se zapitaju šta ste to zapravo obukli – haljinu ili veliku majicu. Ako je ovo drugo – zašto onda nemate pantalone? Osim toga, takvi modeli retko kome dobro stoje.

Šorts i hulahopke

To je nešto što jači pol nikada neće razumjeti. Žene više ne smatraju šortseve i kratke pantalone isključivo letnjom odjećom, ali muškarcima su one i dalje nespojive s čizmama i šeširima.

Barbi roze

Zaista je čudno što se muškarcima ne dopada ta prava devojačka boja, ali tako je. Istina, ružičasta boja ima mnogo nijansi, među kojima su i one mnogo prijatnije za oči, kao što su bebi roze, boja pudera ili kvarc ružičasta.

Odjeća sa šljokicama i štrasom

Muškarcima je nepojmljivo takvo obilje ukrasa na odeći i smatraju ga suvišnim. Oni šljokice povezuju s novogodišnjim praznicima i djetinjstvom, a ukoliko je njihova pratilja obukla tako nešto, verovatno će se plašiti da je dodirnu.

Karneri

Možda volite volane, žaboe i karnere, ali bolje da ih izbegnete kad izlazite na sastanke. Pokazalo se da jači pol nema razumjevanja za te vaše male ludosti.

Iscepana odjeća

Muškarci takođe nemaju razumevanja za drugu krajnost – iscepane farmerke i drugu odjeću koja izgleda upadljivo neuredno. Ukoliko niste sigurni da je vaš dečko ljubitelj grandž stila, nemojte ga iskušavati.

Ultra kratke suknje

Za divno čudo, one su se na spisku odeće koja nije seksi. Muškarci jednostavno ne mogu da razumeju čemu služi suknja koja ništa ne skriva!

Ags čizme

Zbog svoje bezobličnosti, ove čizme su na lošem glasu kod muškaraca jer proširuju nogu tamo gde ne bi trebalo. Jači pol smatra da u najmanju ruku izgledaju čudno.

Čizme na visoku štiklu s platformom

Predstavnicima jačeg pola takve čizme se čine suviše agresivnim jer ih asociraju na striptizete. Isto važi za cipele tog tipa.

Previše izazovno

Suviše izazovni detalji kvare opšti utisak i nimalo ne privlače muškarce. Po njihovom mišljenju, čak i provokativna garderoba treba da ima svoje granice.

A šta im se dopada?

Uvijek su u trendu uske farmerke, s jednostavnim bluzama i majicama, večernje i sve uske haljine, klasične zvonaste suknje, bluze na zakopčavanje – odnosno sva odeća koja ne izgleda kao plod mašte ludog kreatora, već potpuno normalno. Sem toga, takva odjeća ne deluje jeftino i svima dobro stoji.