Ljubav

10 ZNAKOVA KOJI OTKRIVAJU DA JE ŽENA NESRETNA U BRAKU: Jedna stvar je posebno odaje, a muškarci to često zanemaruju

Brak je odnos koji se temelji na odanosti, kompromisu i iskrenosti, iako su žene pre bile zadužene samo za dom i decu, danas se ta situacija mnogo promenila.

Žene su danas otvorenog uma i uživaju u ravnopravnosti u svakom segmentu života. Nasuprot davnim vremenima kada su morale da trpe mnogo toga, danas su žene spremne da izađu iz braka ako osete nepoštovanje i manjak ljubavi.

Pojedine stvari mogu ukazati na to da je žena nesrećna u braku, a na njih bi muškarci trebali da obrate pažnju.

Manjak komunikacije sa suprugom

Svima je poznata činjenica da žene vole da pričaju, a ako žena ne komunicira to znači da nešto nije uredu. Jednostavno, postoji nešto što je muči i to je ujedno glavni znak da nešto ne štima.

Lako se ljuti

Kada žene nisu ispunjene i srećne vrlo lako dolazi do besa čak iako je u pitanju najmanja sitnica. Ukoliko se žene brzo naljute na vas to može biti jedan znak nesrećne žene.

Uvek je umorna

Nedavna studija je otkrila da žene u nesrećnim brakovima imaju viši nivo kortizola, a hronični umor je samo jedan od simptoma.

Odbija intimne odnose

Žene koje su nesrećne u svom braku imaju tendenciju da odbijaju svoje supružnike u krevetu, a često odbijaju i svaki drugi fizički kontakt.

Tajne

Kada se žena ponaša tajanstveno i ne deli svoja dešavanja u životu postoji velika mogućnost da nešto nije uredu u braku.

Gubitak poverenja

Kada žena nema poverenje, sve sitnice koje radite su pod lupom. Ona konstantno proverava telefon i uhodi svog partnera.

Kada primetite ove stvari, neophodno je da porazgovarate sa suprugom i da pokušate da spasite svoj brak.

Nezainteresovanost

Kada žena ne obraća pažnju na svog supruga i nezainteresovana je za dešavanja u njegovom životu, očigledno je da je nesrećna u tom braku.

Sebičnost

Žena koja nije ispunjena prvo postaje sebična. Svoje vreme posvećuje isključivo sebi i sama raspolaže svojim novcem i emocijama.

Promena izgleda

Vidne promene u izgledu jedan su od najvećih znakova da je ona postepeno krenula dalje i da je spremna da se kreće u životu bez svog parnera. (stil.kurir.rs)