10 superzvijezda koje se ponašaju kao pravi seronje kad se kamere ugase

Floyd Mayweather

Jedan od najboljih boksača u povijesti poznat je kao priličan seronja. Uvijek očekuje da mu se svi dodvoravaju, ima bizarne zahtjeve i ponaša se kao da je čitav svijet njegov.
Mike iz showa American Pickers

“Ostavio je ogromna stara vrata na restauraciju u mojoj tvrtki. Dogovorio je cijenu, a kad ih je trebalo predignuti nije se pojavio. Nakon 6 mjeseci je došao i ponudio pola cijene ili neće preuzeti vrata”
Christina Aguilera

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Christina Aguilera (@xtina)

“Ona je totalna drama queen. Uvijek za sobom vuče 20 ljudi, glasna je, viče na sve oko sebe i ima naviku uletjeti u trgovine, pokupiti što joj se svidi i samo reći da će platiti kasnije”
Michael Buble

“Radim u agenciji koja je bila zadužena za snimanje jednog njegovog spota. Stajali smo kraj seta na snimanju završne scene i nas nekoliko je željelo slikati Micheala kad završi snimanje. Pripremili smo mobitele i čekali da režiser kaže “Rez”, a kad se to dogodilo Michael se okrenuo i rekao supermodelu koji je s njim snimao spot: Pogledaj ove glupe idiote. Željela sam ga slikati da pošaljem fotku mami koja je veliki fan, nisam to učinila”
David Spade

Copy

“Radim u jednom resortu gdje često odsjedaju zvijezde. Adam Sandler mi je jednom rekao da se nikad ne obraćam Davidu Spadeu jer je totalni seronja. Kad je došao išao sam provjeriti i samo ću reći – Adam je bio potpuno u pravu. Nikad nisam upoznao bezobraznijeg čovjeka”
Jennifer Lopez

“Uvijek ima nebulozne zahtjeve, bacala je boce vode na nas, u restoranu za stolom sjedi satima i nema naviku davati napojnicu”
Liv Tyler

“Bila sam na izložbi u MoMa-i ulazak je bio dozvoljen samo jednoj po jednoj osobi. Čekalo se oko 5 sati za ulazak. Onda se odjednom pojavila Liv Tyler i rekla da je ona sljedeća na redu. Zaštitar ju nije htio pustiti već joj je rekao da se može napraviti poseban dogovor za VIP goste. Napravila je scenu, pitala ga zna li tko je ona i odjurila dalje”
Zachary Quinto i Lea Michele

“Zachary se dere na popratno osoblje, a Lea je u više navrata bacala cipele na ljude na setu serije Glee”
Nicolas Cage

“Ponaša se kao tipični, razmaženi, holivudski seronja. Uvijek traži poseban stol u restoranu bez najave, očekuje da mu se ne obraća nitko i da mu ljudi čitaju misli te pogode što želi”
Oprah

Copy

“Bila sam instruktorica jedrenja celebrity grupi u kojoj je bila i Oprah. Žena je odbijala prihvatiti da uopće postojim. Kad bih joj se obratila samo bi pogledala otprilike u mom smjeru i nakon toga okrenula glavu bez riječi”
James Corden

“Nepristojan je, zao, grozno se ponaša prema nižima od sebe, jednom je bacio piće prema asistentima. Jako težak čovjek za raditi”