Magazin

6 REČENICA KOJE MUŠKARAC GOVORI ŽENI U KOJU JE LUDO ZALJUBLJEN: Ovo su skriveni signali da želi sa vama vezu!

6 rečenica koje muškarac govori kada je zaljubljen u vas – slušajte pažljivo, neke fraze su skriveni signali romantičnih osjećanja!

Jedan od glavnih znakova da se dopadate muškarcu jeste da on želi da održi komunikaciju sa vama – šalje vam poruke, zove vas, poziva na sastanke, u društvu je fokusiran na razgovor sa vama, pokazuje interesovanje za vaš život… Ruska psihološkinja Olga Romaniv (porodični psiholog) objasnila je da se muškarci koriste određenim frazama, rečenicama kojim pokušavaju da ostanu u kontaktu sa vama i osvoje vas.

Staromodna žena otvara srce: zašto želim staromodnu ljubav a ne igrice.

Evo kojih 6 ečenica koriste kada postoji zaljubljenost sa njihove strane:

1. “Pričaj mi o sebi.” – Ako je partner iskreno zainteresovan za vas, postavlja mnoga pitanja o vašem životu, hobijima, porodici, prijateljima, poslu, sve ovo govori da ovo nije samo prazna radoznalost, već želja da vas što bolje upozna.

2. “Cijenim vrijeme provedeno sa tobom” – Muškarac kome se dopadate pokušava da vam pokaže koliko je zainteresovan. Na primjer, kaže da cijeni vaše savjete, zahvaljuje vam za društvo. A ako je došlo do priznanja da ste muškarcu nedostajali, možemo sa sigurnošću reći da je zaljubljen. Takođe, ako nakon sastanka kaže da je proveo lijepo veče, moguće je da će poželjeti ponovo da se sretnete.

3. “Volim kad se smeješ” – Zaljubljeni čovek pokušava da ispriča nešto smiješno. Ako je uspio da vas nasmije, njegov rejting u vašim očima će se definitivno povećati – shvativši to, partner će želeti da iskoristi ovu priliku. Dakle, ukoliko stalno pokušava da vas zasmeje, to znači da prema vama gaji simpatije.

4. “Pričaj mi o sebi.” – Ako je partner iskreno zainteresovan za vas, postavlja mnoga pitanja o vašem životu, hobijima, porodici, prijateljima, poslu, sve ovo govori da ovo nije samo prazna radoznalost, već želja da vas što bolje upozna.

5. “Mogu li da te zamolim za pomoć?” – Zaljubljeni muškarac može tražiti pomoć u nekom poslu ili savet. Ovo je neka vrsta psihološkog poteza za privlačenje pažnje, za interesovanje. Tako muškarac pokušava da pokaže da mu je vaše mišljenje važno. Takođe, isti princip se može primijeniti i na to ukoliko vama nudi njegovu pomoć.

6. “Izgledaš prelijepo” – Ako se muškarac ne stidi da vam da kompliment, zaista mu se sviđate. Takođe, ovo se odnosi i na to kada vam ukazuje koliko ste talentovani, sposobni, šarmantni, duhoviti, inteligentni…

Slušajte skrivene signale ljubavi, nekada govore puno više od direktnih riječi! (Sensa)