Magazin

Zubar joj slučajno paralizirao pola lica: Posljedice su bile bolne, ali urnebesne

Nesretnica je dobila anesteziju od koje joj se paraliziralo lice te nije mogla ni treptati pa je odlučila snimiti urnebesni video.

Caitlyn Collins na TikToku je objavila video u kojem pokazuje posljedice anestezije koju je dobila kod zubara i zbog koje joj je pola lica ostalo paralizirano do te mjere da nije mogla ni trepnuti. Iako joj je konstantno otvoreno oko zadalo glavobolje, odlučila je iskoristiti priliku najbolje što može pa je snimila video kojim je nasmijala brojne gledatelje, ali i sebe.

Vezani članci Lice straha Pravo lice straha: Filmovi strave nisu im ni do koljena, pogledajte kako izgleda kad se netko nasmrt prestraši Taser ”Rekli su da ga prvo isprobam na sebi”: Kupila elektrošoker pa svima pokazala učinkovitost

U videu koji je objavila na TikToku pokušala je objasniti svoju situaciju, no pritom se nije mogla prestati smijati… jednom stranom lica. Taj prizor dobro je nasmijao gledatelje pa ga prenosimo u nastavku.

@caitlyncollins17 Please tell me this has happened to someone else!?! Totally bizarre!!! #fyp #funny #dentist #viral #tiktok #tiktokviral ♬ original sound – Caitlyn Collins

Caitlyn je također objavila video u kojem pokazuje da se potpuno oporavila te detaljno opisuje kako je došlo do slučajne paralize: ”Nakon što dvije injekcije anestezije koje sam dobila u zubno meso nisu djelovale, zubar je odlučio dati mi anesteziju u živac koji prolazi negdje iza uha. Ta je anestezija djelovala, ali mi je potpuno paralizirala tu stranu lica. Zahvat kod zubara prošao je dobro, ali sam morala rukom povremeno zatvarati oko jer nisam mogla treptati, od čega me boljelo oko”, objasnila je Caitlyn.