Ljubav

Žene, oprez! Ovih 5 stvari tokom odnosa odbijaju svakog muškarca

Ni sama nisi svjesna da zapravo krivac možeš biti i ti i da zbog nekih stvari koje možda radiš odbacuješ njega od sebe. O tome stalno razgovaraš s najboljom prijateljicom jer ti je neugodno da vodiš razgovor s njim o vašem se*ksu, ali to je pogrešno.

Umjesto da se žališ prijateljici kako nisi doživela orgazam ili kako on nije svršio, popričaj malo s njim o tome, možda dođete do zanimljivih otkrića. Ali, šta, osim ćutanja, može loše uticati na vaš se*ksualni život?

1. Misliš da je njegov orgazam odraz tvoje se*ksualne moći
Verovatno ti se dogodilo da posle se*ksa tvoj muškarac nije svršio ili nije bio jednako uzbuđen. Ali, nema veće greške nego da budeš ljuta i da razmišljaš o tome. Dakle, umesto da se uvrediš – budi znatiželjna, budi ljubazna, a najviše od svega budi strpljiva. Samo na taj način videćeš da li ti i tvoj partner možete zajedno otkriti put do više užitka i – orgazma.

2. Sram te pričati o se*ksu s partnerom
Smešno, ali istinito: ljudima se nije problem se*ksati, ali im je problem pričati o se*ksu. Mnoge žene često se stide svojih sek*sualnih želja i potreba pa to prećutkuju svom partneru. Radije to ispričaju najboljoj prijateljici jer imaju potrebu negde to izbaciti, ali to nije dobar put. Ako ti i tvoj partner nemate dobru komunikaciju, vaš se*ks je dosadan, monoton i ne zadovoljava ni tebe ni njega.

3. Nikad ga ne gledaš u oči
Gledanje u oči ponekad je prilično neugodna stvar, međutim, ono može pomoći produbiti sek*sualnu vezu. Kada se gledate u oči pojačava se osećaj povezanosti, ali i priznaje ranjivost.

4. Držiš se stalno istih poza
Tvoj se*ks s bilo kojim partnerom uvek je isti. Ne menja se zato što ti imaš svoju najdražu pozu i ne dopuštaš mu da je promenite. Ali, tvoj muškarac verovatno drugačije razmišlja. Avanture, istraživanja i iznenađenja uvek čine se*ks uzbudljivijim, ako se opustiš i predaš, sigurni smo da će i tebi biti. Zato, umesto da se držiš istog, predloži mu neku novu pozu ili novo mesto. Kreni s malim koracima, primera radi, jutarnji se*ks ispod tuša ili onaj na kuhinjskom stolu mogu delovati prilično stimulativno.

5. Shvataš isuviše lično odbijanje se*ksa
Tvoj partner nije raspoložen, a tebi je baš do se*ksa. On te odbija, a ti se osećaš okrutno odbačenom i ne shvaćaš ga – no, trebala bi. On, naime, ne razmišlja na način da te uopšte ne želi, nego samo da te želi kasnije. Zamisli da te neko poziva da idete jesti kad nikako nisi gladna i kad odbiješ, ta osoba se naljuti, histeriše i plače. E, tako je i u ovom slučaju. Nemoj uvek odmah skakati na sve i pokušaj ne uzimati sve jako lično, piše Miss7.