Uncategorized

Zaželite jednu želju i odaberite samo jedno štene: NAJSLAĐI PSIĆ OTKRIVA DA LI ĆE VAM SE ŽELJA OSTVARITI

Svi su psi lijepi na svoj način. Ipak, ukusi se različiti.

Izaberite na ovoj slici najslađeg psića, zamslite želju, a onda pogledajte da li će vam se ta želja ostvariti.

Štene 1

Sreća je trenutno vaše srednje ime. Okolnosti će se pokazati povoljne za vas. Savjetujemo vam da se odmarate i da ne radite naporno. Nakupio vam se umor i zato je vrijeme da počnete vraćati snagu.

Štene 2

Vaša će se želja ispuniti za godinu dana, ali sve ovisi o vama. Ne trošite energiju na nedostojne ljude. Otpustite ih u miru, sudbina će sama odlučiti što će biti s njima i oni će dobiti ono što zaslužuju

Štene 3

Želja će vam se ostvariti, ali rezultat će biti neočekivan za vas. Budite mirni, bit će bolje nego što očekujete. Zahvaljujte Stvoritelju svakog jutra i privući ćete sve najbolje što postoji na ovoj zemlji.

Štene 4

Da bi se ispunila, trebate preformulirati vašu želju. Postoje nepoznate okolnosti za koje ćete uskoro saznati. Ponekad je bolje ne žuriti.

Štene 5

Već sutra možete vidjeti kako se vaša želja ostvaruje, ali sami ćete utjecati na to. Jeste li sigurni da je to ono što želite? Možda bi nešto trebalo razjasniti? Ili ste možda nerazumno nesigurni u sebe, što vas sprječava da postignete željeni cilj. (Naj portal)