Magazin

Veze osuđene na propast: Ovi se horoskopski znakovi nikako ne idu skupa

biste trebali ni pokušavati naći sreću, prenosi Times of India.:

Ovan i Jarac: Ovnovi su zabavni, impulzivni i neodgovorni za razliku od promišljenih, kontrolirajućih i odgovornih Jaraca koji pak mrze biti kraj ljudi koji su preležerni i sve prepuštaju okolnostima. Ovnovi također vole biti i u blizini romantičara otvorenih za transparentnu komunikaciju; što Jarci nikako nisu.

Bik i Vodenjak: Bikovi su tvrdoglavi i oštri dok Vodenjaci pokazuju energičnu i entuzijastičnu prirodu. Ova se dva znaka međusobno ne nadopunjavaju, a tvrdoglavi Bikovi mogu imati problem i s prilagodbom na neovisnu prirodu vodenjaka; osobito kad je u pitanju rasprava o kućanskim poslovima ili financijama. Bikovi su također vrlo praktični dok Vodenjaci vole svoje vrijeme provoditi maštajući.

Blizanci i Ribe: Blizanci su slobodne duše kojima nije ugodno s dubokim osjećajima. S druge strane, poznato je da su Ribe jedan od najosjećajnijih znakova što stvara ogromne rascjepe između njih. Iako se Ribe trude shvatiti Blizance, obično ne uspijevaju jer im je takva narav potpuna nepoznanica.

Rak i Ovan: Rakovi su osjetljivi, hladne glave i pomalo plašljivi, dok Ovnovi imaju entuzijastičnu i zastrašujuću osobnost. Zato se ne slažu s Rakovima koji žude za smirenim, ugodnim i opuštenim okruženjem; suprotnim od onog kakvo žele ovnovi koji pak najviše uživaju kad su stvari izvan njihove zone komfora i kontrole.

Lav i Bik: Ova će se dva znaka najvjerojatnije sukobljavati od trenutka od kad se upoznaju. Lav će mrziti stav Bika da se uvijek drži pravila i nikada ne riskira, dok će bik uvijek Lava odvraćati od njegovog ‘glupog ponašanja’.

Djevica i Blizanci: Djevice su praktične i vole da im partneri budu slični pa su zabavni i uzbudljivi Blizanci za njih veliko NE, jer Djevice zahtijevaju pažnju partnera i zajednički rad na vezi. Blizanci nikako ne vole kad Djevice odbijaju njihovu naklonost na javnim mjestima, što one imaju naviku raditi.

Vaga i Rak: Vagama je cilj pronaći ravnotežu u svemu, što im Rakovi jako zamjeraju. Ne podnose Vage ni zbog njihove neodlučnosti kad treba donijeti odluku, dok Vage samo žele njihovu potporu. Uz to, Rakovi su osjetljivi i sentimentalni što Vage ne uzimaju u obzir u svom svijetu ravnoteže.

Škorpion i Lav: Škorpioni su poznati po svom asertivnom i ‘uvijek sam u pravu’ stavu koji Lavovi ne podnose. Nadalje, Lavovi imaju snažnu želju da postanu lideri u svakom smislu što pak Škorpionima jako smeta i narušava njihovo povjerenje. Ova dva znaka će se svađati oko najbanalnijih stvari kako bi pokazali svoju nadmoć.

Strijelac i Djevica: Strijelci ne vole nikakav pritisak dok su Djevice poznati perfekcionisti koji uvijek nešto kritiziraju. Uz to, Strijelci vole putovanja i istraživanje novih stvari, Djevice jako vole stabilnost i rutinu pa se nikako ne mogu dogovoriti.

Jarac i Vaga: Jarci preferiraju organiziran i strukturiran život koji može biti prestrog za fleksibilnu vagu koja se osjeća loše uz takav režim. Ako ih jarci sputavaju u njihovim planovima, Vage se često i guše u vezi, a mogu se osjećati i kao roboti koji se pokušavaju uklopiti u Jarčev organiziran način života.

Vodenjak i Škorpion: Vodenjaci vole svoju neovisnost i više vole živjeti u svijetu mašte u kojem nema pravila. Škorpioni pak nikako ne mogu prihvatiti ležernu prirodu Vodenjaka koja će im vjerojatno biti nametnuta u njihovom svakodnevnom životu. Vodenjaci u ljubavi i odnosima s bližnjima drže distancu, što Škorpioni ne mogu tolerirati.

Ribe i Strijelac: Ribe žive u vlastitom svijetu; one su emocionalne, osjetljive i duhovne dok Strijelci, iako vole sanjati, više vole praktičnu stvarnost. Dakle, imaju problema s razumijevanjem Riba i preispituju njihove motive i ciljeve u životu, a nedostatak podrške između njih dvoje u vezi izaziva ogorčenost.