Magazin

Vaši centimetri otkrivaju sve o vama: Ovaj test će vam pokazati KO STE ZAPRAVO

Visoki, niski i prosječni, uglavnom se ove tri karakteristike koriste kada se opisuje neko. Ali, da li znate da vaši centimetri otkrivaju i vaš karakter.  Jednostavan test može odrediti ko ste, zapravo.

Potrebno je samo izabrati svoju visinu i pogledati rezultat ispod:

140 -150 cm

Pametna i visprena osoba. Vi ste veliki mislilac, ali brzo planete. Vaše misli i ideje su – najvažnija stvar. Volite da, u tišini i samoći, razmišljate o svojim teorijama, stavovima i pogledima. Vi ste introvertna osoba. Slažete se sa onima koji vole da misle i da uče. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu. Pokušavate raditi ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže.

Foto: Unsplash

150 -160 cm

Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. Veoma ste intuitivni, i pomalo čudni. Često vas razumiju pogrešno, i to vas boli. Vama je neophodan lični prostor. Treba da razvijate svoju kreativnost, ona zahtjeva poštovanje drugih. Vi ste osoba koja jasno vidi tamne i svijetle strane života. Veoma ste emotivni.

160 -170 cm

Zanimljiva ste, i uzbudljiva ličnost. Istinoljubac. Odgovorna osoba koja voli da brine o drugima. Vjerujete u pošten posao i lako preuzimate odgovornost. Imate dobar karakter. Izazivate povjerenje kod drugih ljudi. Vi ste snažna, komunikativna, brza i duhovita ličnost. Uvijek postoji nešto zanimljivo što možete ispričati drugima. Voljeni ste i prihvaćeni u društvu.

170 -180 cm

Sigurna i dominantna osoba. Veoma ste nezavisni. Vaš moto – „Uradi sam“. Oslanjate se samo na sebe. Znate kako da ostanete jaki za sebe i druge ljude, one koje volite. Vi znate šta želite i ne plašite se ići u susret tome. Jedino, što zahtjevate od drugih je – da budu iskreni prema vama. Spremni ste za istinu.

Foto: Unsplash

180 – 200 cm

Veoma ste nezavisni. Pronicljiva i filozofska osoba, jedinstvena u duhovnom smislu. Pored vas nema nikoga vama sličnog. “Dvometraši” su veoma intuitivni, i pomalo čudni. Trošite dosta vremena razmišljajući o moralu, na tom polju ste bez ijedne mrlje. Pokušavate da radite ono što je ispravno, čak i ako se većina sa vama ne slaže. Nikada se niste razočarali u vama bliske ljude, romantični ste i dobar ljubavnik/ca. (Naj portal)