Magazin

Usudite se pogledati ove fotografije i saznati pozadinu iza njih, samo najhrabriji su se usudili (10 fotografija)

Paranormalno je oduvijek bilo zanimljivo i skepticima i romantičarima. Neki ljudi vjeruju u nadnaravno, a drugi ne. Ali ponekad jednostavne fotografije pokažu vrlo iznenađujuće.

1.

Misterij obitelji Cooper još uvijek je neriješen. Fotografija je snimljena tijekom proslave u njihovoj novoj kući u Teksasu. U trenutku snimanja fotografije obitelj nije vidjela ništa neobično. Ali činjenica da netko pada sa stropa je neporeciva.

2.

Ovaj video je dobio milijune pregleda i izazvao ozbiljnu raspravu: je li to bio potres ili poltergeist? Zapravo, bilo je mnogo jednostavnije: bila je to reklama za malezijski film Bangunan.

3.

Ovo je jedna od najpoznatijih i najkontroverznijih slika duhova. Vjeruje se da na ovoj fotografiji vidimo Dorothy Walpole, također poznatu kao “Smeđa dama”. Suprug ju je osumnjičio da vara i doživotno ju je zatvorio u Raynham Hall. Nakon Dorothyne smrti, postojali su brojni izvještaji da su vidjeli njezin duh.

4.

Ova je fotografija mnoge osjetljive ljude zaista uplašila. Ozbiljno, jasno možete vidjeti demona koji pleše na pacijentovom krevetu, zar ne? Ispada da demon nije ništa drugo do iluzija. Ono što izgleda kao demonska noga je noga pacijenta, kuk je rukohvat kreveta, a glava s gornjim dijelom tijela gomila medicinskog otpada.

5.

Ova je slika snimljena na naftnom tankeru SS Watertown 1924. Postoje mnoge teorije o ukletim licima u vodi, ali nema niti jednog dokaza. Vjeruje se da su oni lica Jamesa Courtneyja i Michaela Meehana koji su poginuli u tragičnoj nesreći.

6.

Ova fotografija je snimljena 1962. godine, a nitko nije uspio dokazati da je lažna. Godine 1978. Središnja obavještajna agencija deklasificirala je stotine dokumenata koji se tiču ​​NLO-a (neidentificiranih letećih objekata). Ova fotografija je objavljena među ostalim materijalima.

7.

Ovu fotografiju snimila je Mabel Chinnery 1959. Ona i njezin suprug išli su posjetiti majku na groblje, a Mabel je htjela uslikati svog muža u autu. Nakon što je isprintala fotografiju, ugledala je majku na stražnjem sjedalu. Postoje razne teorije o ovoj fotografiji, ali istina je još uvijek nepoznata.

8.

Ova fotografija je snimljena u bazi vojne flote u Somersetu u Engleskoj 1987. Žena je bila sama, ali je kasnije rekla da joj je bilo prilično hladno unatoč toplom vremenu tog dana. Na ovoj slici našla je nekog drugog pored sebe. Još uvijek nema čvrstog dokaza je li ova fotografija prava ili lažna.

9.

Svećenik je uslikao oltar u crkvi Newby u sjevernom Yorkshireu u Engleskoj. Na slici se jasno vidi zastrašujući duh. Istraživanje je pokazalo da je fotografija stvarna i da nije mijenjana.

10.

Mnogi su rekli da je ova fotografija snimljena tijekom paranormalnog showa u Japanu. Međutim, pokazalo se da je lažna. Pronađen je pravi video gdje se jasno vidi da se djevojka samo nasmiješila za kameru.