Magazin

Svakoj ženi bi trebali pružiti 5 OVIH stvari

Sama ljubav muškarca nije dovoljna, potrebno je svojoj izabranici pružiti još četiri stvari pored toga.

1. Ljubav:

Ljubav je osnovna stvar koju muškarac treba pružiti svojoj ženi. I to ne samo ponekad, ili kada se ona osjeća usamljeno – već svaki dan! Što više to bolje. Ali sama ljubav nije dovoljna, potrebno je da joj pruži još neke stvari.

2. Komplimente:

Čak i kada njegova izabranica ne izgleda najsjajnije, trebao bi naglasiti kako je voli zbog onoga što ona jeste. Bilo da je u pidžami, raščupane kose i bez šminke, ona želi čuti da je njen muškarac prihvata takvu. To će joj davati snagu da se trudi da izgleda bolje i ljepše.

3. Podšku.

Nije dovoljno da klimate glavom na njene izbore ili da se slažete sa svim što kaže. Podrška znači da ste spremni posavjetovati je kada mislite da čini lošu stvar, pa čak i ako znate da neće lako prihvatiti vaše suproto mišljenje. Podrška znači željeti samo najbolje za nju.

4. Prvo mjesto.

Majka je majka, djeca su djeca… ali sa suprugom gradite svoju budućnost, razmjenjujete probleme, tajne, boli, ljubav – takva osoba zaslužuje da bude na vašem prvom mjestu. I prijatelji su važan dio svačijeg života, ali ne bi trebali biti važniji od partnera.

5. Udvaranje.

To ne smije da prestane ni u zrelim godinama. Žena koja živi pored muškarca koji je spreman uviek da joj se udvara, zavodi je, kupuje joj poklone i izvodi na večere – naprosto cvjeta. Nije sramota, niti ispod časti – kome ćete drugom ugoditi ako nećete svojoj dragoj?