Magazin

ŠTA STE PRVO VIDJELI NA SLICI – ŽENU, JEZERO ILI ŠUMU: Ovaj TEST tačno otkriva vašu najveću moć i šansu za budućnost!

Testovi sa slikama i optičlim iluzijama na osnovu vaše percepcije otkrivaju šta je ono podsvjesno skrivenpo u vama, a može vam značiti u ličnom razvoju. Jedan od takvih je i ovaj test koji pokazuje vašu najveću unutrašnju moć – onu koju možete iskoristiti kako biste u budućnosti napredovali i ostvarili željeno, piše Sensa.

Nema pogrešnih i tačnih odgovora, već je smao važno da čim pogledajte sliku odgovorite šta je ono što vam najviše privlači pažnju.

Ako je to žena –

Većina ljudi prvo vidi ženu, a to znači da je vaša najveća moć bogata intuicija. Ukoliko u životu slušate svoj unutrašnji glas u skladu sa svojim željama, ne obazireći se na komentare okruženja, možete ostvariti sve što želite. Intuciija je vaša zvijezda vodilja do sreće, zato je važno da je njegujete, a najbolje se neguje kroz ljubav i njegu sebe na duhovnom i emotivnom nivou. Volite iskrneo svoje unutrapšnje biće, svoje srce, pružite sebi podršku, i možete dobiti jasne uvide od intuicije kada vam je to najpotrebnije.

Ako ste prvo vidjeli jezero –

Vaa moć je sposobnost donošenja dobrih odluka. Poput mirnog jezera koje stoji, tako ste i vi mirni, stabilni, a odluke koje donosite su zasnovane na racnonalnom razmišljanju. Čak i u najtgežim situacijama ne gubite kontrolu i uvek znate koje rješenje je idealno. Imate vleike šanse d apostanete usjpešni na polju karijere. Jedini problem kod ovakvog rješenja jeste što ne razumijete svoja osjećanja. Bistrina uma je sjajna, ali morate pronaći balans sa srcem.

Ako je vaš odgovor šuma –

Ovo je signal za novi početak. Vaša snaga je sposobnost da se prilagodite promjenama i da lako izlazite iz zone komfora. Za vas je život šetnja krivudavim šumskim stazama, ali se nikad ne plašite da ćete se izgubiti dok imate nebo iznad sebe. Možete lako mijenjati poslove, način rada, mesto stanovanja, lako izlazite iz veza i odnosa koji vam ne prijaju. Ovo vam povećava šanse za uspjeh, ali važno je da znate gdje je granica i u kojim situacijama nije isplativo rizikovati.