Magazin

Test u potpunosti otkriva čega se najviše bojite i šta krijete od drugih!

Ovaj test ličnosti može otkriti, na osnovu vaše percepcije, koju osobinu skoro nikad ne pokazujete pred drugim ljudima i čega se potajno plašite.

Pogledajte ilustraciju na početku teksta i zapamtite šta ste prvo videli, a onda saznajte ili potvrdite vaše strahove i osobine koje krijete od drugih.

Žensko lice

Ljudi iz vaše okoline vas doživljavaju kao jaku osobu koja u svakom trenutku zna šta želi od života. Vi ste perfekcionista i ne dozvoljavate da se stvari odvijaju bez vaše kontrole.

Međutim, na kraju dana, vi ste običan čovek kojem je potrebna pažnja, ljubav i zagrljaj. Skoro nikada ne pokazujete svoju nežnu stranu, jer je plašite da biste mogli biti povređeni.

Ptice

Iako svima deluje da imate visoko mišljenje o sebi i da vas ne dotiču negativna mišljenja, realnost je ipak malo drugačija. Istina je da znate ko ste i šta ste, ali, s druge strane nemate dovoljno samopouzdanja i samopoštovanja kada ostanete sami u svoja četiri zida.

Plaši vas činjenica da nemate dovoljno hrabrosti da načinite prvi korak i ostvarite ciljeve koje toliko dugo želite.

Grane

Vi ste osoba koja živi od ljubavi i niko ne zna da voli kao što vi znate. U prijateljskim i emotivnim odnosima ste hrabri i uvek spremni na sve zbog voljene osobe.

Međutim, vaš najveći strah je da ostanete sami i da vas svi napuste. Zapravo ste vrlo nesigurni u sebe, ali svojom harizmom i šarmom to vešto prikrivate.

Čovek sa lukom

Vi ste spontana osoba i ljude privlačite energijom koju posedujete. Obožavate da izlazite i putujete, odnosno, pravi ste avanturista.

Ali, iako ste veoma društveni, istina je da zapravo najviše volite kada ste sami. Ne volite da se emotivno vezujete za ljude, jer ste vrlo nepoverljivi.

Vaš najveći strah je da vas neko izda, jer biste tad možda čak bili spremni i na osvetu, piše Telegraf.rs