Magazin

Slao je nepoznatoj djevojci gole slike, ali nije ni slutio kako će završiti na kraju (11 fotografija)

Nakon što je ovaj dosadni tip ustrajao u slanju fotografija svojih intimnih dijelova Tari Natashi, odlučila se “malu neslanu šalu” s njim…

“Bilo je 1 ujutro kada sam dobio nasumičnu poruku na svom Snapchatu. Tip mi je odmah poslao dvije fotografije na kojima je gol i jedno lice – rekla je Natasha. “U početku sam to potpuno ignorisala, ali pola sata kasnije poslao mi je grubu poruku.”

“Mislio sam da bi bilo smiješno odgovoriti sarkastično. Ne shvaćajući da sam sarkastičana, on je tada pitao hoću li biti za to, a ja sam odgovorila “naravno”, opet sarkastična.

“Pa sam se pretvarala da ću ga pustiti da dođe u moju kuću i pomislila sam, kamo da pošaljem tog čovjeka?”

Natasha pošalji tipu poštanski broj Buckinghamske palače.

“Bilo je tako smiješno da se nisam mogla nositi”, rekla je Tara. “Kad se približavao Buckinghamskoj palači, još uvijek nije skontao.”
“Potom sam mu poslala smiješnu fotografiju kraljice kako se smiješi, a on još uvijek nije shvatio da su ga prankovali.”

Kad je glupan sve shvatio, nije mu bilo zabavno.

“Tada je shvatio i jednostavno je poludio, nije to uopće cijenio”, rekla je Tara. “Rekao je da se vozio četrdeset minuta izvan Londona i da je potrošio toliko novca na benzin.”
“Tada mi je počeo slati uvredljive poruke”, nastavila je. “Počeo mi je prijetiti i rekao da će doći po mene. Morala sam ga na kraju blokirati. Nadam se da se sada smirio i da na to gleda kao na šalu.”

“Nisam mislila da će on zapravo otići”, rekla je. “Mislio sam da će odmah skontati i shvatiti šalu. Zbunjuje me zašto muškarci misle da su žene tako lake.”