Magazin

Samo 1 znak horoskopa imaće najviše sreće u 2023: Novac će im dolaziti sa svih strana

Neki znakovi doživeće značajnu transformaciju tokom narednih mjeseci, ali jedan će ove godine doživjeti najveći rast i ekspanziju.

Prema astrologiji, to je Bik. Iako je taj znak poznat po tvrdoglavosti, ove godine će shvatiti da su promjene neophodne za dalji rast i napredovanje.

Bikovima će čitava godina biti ispunjena uzbuđenjima, a druga polovina 2023. za njih označava početak novog i uzbudljivog životnog poglavlja. Zvezde će ih podstaći da prihvate potpunu životnu transformaciju i budu spremni na preuzimanje proračunatih rizika kako bi što bolje iskoristili ukazane prilike.

Kada Jupiter uđe u Bika 16. maja, tada za njih započinje ciklus sreće, otpornosti i snage. Mladi Mesec u Biku 19. maja označiće prekretnicu i tada bi se trebali usmeriti na ostvarenje planova i ambicija. Kada 28. oktobra nebo obasja pun Mesec u znaku Bika, počeće da žanju seme koje su posejali u maju, a rezultat će premašiti njihova očekivanja, piše Index.

Bikovi ove godine mogu očekivati neočekivano, a uz naklonjene aspekte doživeće povoljne promene na svim područjima. Njihov će život procvetati pa će konačno shvatiti zbog čega su morali toliko da se bore poslednjih godina.