Magazin

Rođeni u utorak su šarmantni i kreativni ljudi koji uživaju u životu: Kog dana ste vi rođeni?

Obično se svi bavimo datumom na koji smo rođeni. On određuje naš horoskopski znak, ali retko kada obratimo pažnju na koji je dan pao naš “nulti” rođendan. Ipak, i to može mnogo toga da otkrije o našem karakteru.

[socialpoll id=”2755776″]

Ponedeljak

Atraktivni ste i volite da budete lepo obučeni. Vredni ste, posvećeni poslu, taktični i promišljeni. Aktivni ste i ne volite da sjedite kod kuće i izležavate se. Odličan ste prijatelj i imate razvijenu intuiciju.

Utorak

Šarmantni ste i elegantni. Kreativni i uživate u životu bez obzira na iskušenja. Ponekada ste nepredvidivi. Ne volite da se svađate. Umete da motivišete ljude da ostvare svoj cilj. Saosećajni ste, velikodušni i pouzdani.

Srijeda

Duhoviti ste, nesebični i uživate u svakom trenutku života. Iskreni ste i odani, pa vam se prijatelji povjeravaju. Topli ste, brižni i pažljivi, pa vas je lako povrijediti.

Četvrtak

Duhoviti ste i veseli, uvek imate razumevanja za tuđe probleme. Druželjubivi ste i velikodušni. Ambiciozni ste, a zahvaljujući tome uspešni u poslu koji obavljate.

Petak

Uvijek ste puni ideja, pa je zabavno družiti se sa vama. Uz mudrost i samopouzdanje to vam pomaže da uspete u poslu i životu. Ko emotivni partner ste odani i brižni. Uvijek ste doterani.

Subota

Šarmantni ste i seksi, zbog čega ste veoma privlačni suprotnom polu. Prema porodici ste veoma pažljivi, ali i preema emotivnom partneru. Ambiciozni ste i ne odustajete lako dok ne ostvarite cilj.

Nedelja

Vesela ste i optimistična osoba, ali ste veoma ozbiljni kada se radi o važnim životnim ciljevima. Osećajni ste, pažljivi, trudite se da usrećite ljude. Radoznali ste, vredni i spremni da naučite nešto novo. Zato stalno napredujete!
(Telegraf.rs)