Novosti

Prvo što ugledate na ovoj slici, otkrit će pravu istinu o vašoj ličnosti

Ovaj test osmišljen je da vam pomogne da brzo procijenite koja je vaša najveća slabost kada je u pitanju odabir u ljubavi.

Pogledajte sljedeću ilustraciju i prva stvar koju primijetite otkrit će istinu o vama.

Ako ste prvo primijetili muškarčevo lice, vaša tajna slabost kad se zaljubite i odaberete partnera su emocionalni problemi. Svi nosimo probleme sa sobom iz prijašnjih odnosa, i ima smisla da vam je loše prošlo srce u prošlosti i da niste baš u žurbi da to iskustvo ponovite. Ako ne riskirate biti povrijeđeni, nikada nećete imati priliku pronaći ljubav koja liječi. Trebate se kretati brzinom koja se osjeća sigurno za vas, a dobar partner, onaj dostojan vaše ljubavi, to će u potpunosti razumjeti.

Ako ste prvo vidjeli pticu koja drži granu, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je vaša potreba za nekim o kome možete voditi brigu. Vi ste prirodno rođeni njegovatelj. Ništa vam nije bolje nego da ste sposobni aktivno raditi stvari koje poboljšavaju život vašeg partnera. Samo ne dopustite da vas želja za brigom navede da padnete za nekim tko nema posložen život. Ljudi s punim, sretnim, odraslim životima također bi mogli imati koristi od vaše nježne ljubavi i brige.

Ako ste prvo primijetili sirenu na stijeni, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je uvjerenje da je nešto bolje uvijek iza ugla. Ne možete si pomoći. Idealist ste u svakom aspektu svog života, a posebno kada je riječ o ljubavi. Nemojte izgubiti svoj stil koji omogućuje cijelom svijetu da zna da ste posebni, fenomenalni i da zaslužujete nekoga tko vas zaista vrijedi, ali ne dopustite da vam sumnja stane na put ili vas odvrati od netko tko je poseban.

Ako ste vidjeli školjku s biserom, vaša tajna slabost pri zaljubljivanju je fiksacija na materijalni svijet. Iako niste potpuno površni, volite lijepe stvari. U redu je imati standarde, ali nemojte dopustiti da vam naklonost za stvari postanu prepreka u uspostavljanju smislene vezu s nekim s kime biste se možda trebali zamisliti usprkos niskom stanju na bankovnom računu.