Novosti

Pročitajte šta je zaista prava ljubav

Volio bih da vidite da je ljubav više od ljubljenja i držanja za ruke. Prava ljubav nije samo u fizičkom kontaktu.

Prava ljubav nije samo u fizičkom zadovoljstvu, već je i izvan fizičke privlačnosti.

Prava ljubav postoji samo između dvije osobe koje znaju biti strpljive i ljubazne jedna prema drugoj.

Iako čini pogreške, vi odlučite razumjeti i oprostiti i prema njoj se ophoditi ljubazno.
Prava ljubav ne zavidi. Kad se raduješ njenom uspjehu na poslu i kad ne zavidiš njenim postignućima i istinski si sretan to je prava ljubav.

Prava ljubav je kad ostaneš ponizan i nikad se ne hvališ. Priznajete međusobno sudjelovanje i doprinos u svim prekretnicama u vašem životu, bez obzira koliko bili mali ili veliki. Vaš je uspjeh također njezin, a njezin neuspjeh je vaš.

Prava ljubav vas poštuje. Kad pokaže potpuno razumijevanje za izbore koje donosite ili načela koja se pridržavate, kad vas nikada ne prisiljava na stvari koje nadilaze ono što vjerujete, to je prava ljubav. Ona podržava svaku odluku koju ste donijeli bez presude. Kad ona poštuje vaše odabire, to je prava ljubav.

Prava ljubav je kad odabere tebe i tvoje blagostanje nad svojim. Oduvijek je mislila na stvari koje vas čine sretnim i uložila je svaki napor da biste se osjećali voljeno.

Kad ona cijeni svaku sitnicu koju učinite za nju, bez obzira koliko jednostavna bila, to je prava ljubav. S vama bez oklijevanja dijeli najdraži desert. Kupuje vam poklone bez ikakve prilike samo zato što zna da će vas učiniti sretnima bez obzira koliko jednostavni ili jeftini to mogli biti.

Iskrena ljubav je ona kad ti oprašta iznova i iznova.

Prava ljubav uvijek štiti jer je nesebična. Bira tuđu dobrobit prije svoje. Prava ljubav uvijek ima povjerenja unatoč tome koliko ste puta propali i koliko ste slučajeva zabrljali jer nikad ne vodi evidenciju o vašim pogreškama. Prava se ljubav uvijek nada da bez obzira koliko vam bilo teško ili zbrkano, ipak imate priliku otkupiti se i biti bolja verzija onoga tko trenutno jeste.

Prava ljubav ostaje….

Leave a Reply