Magazin

Privlače pozitivnu energiju: Četiri biljke koje treba da imate u svom dobu

Njihovo prisustvo u vašem domu, ne samo što će smanjiti negativnu energiju u prostoru, već će uneti moćnu silu koja će vašu svakodnevnicu učiniti mnogo prijatnijom.

Ruzmarin

Ruzmarin privlači ljubav i podstiče strast. Ima svojstva čistote i zaštite, a istovremeno pomaže u oporavku, stimuliše pamćenje i poboljšava raspoloženje. Pored primene svežeg ruzmarina u domaćinstvu, preporučuje se i stavljanje njegovih cvetova u određene delove kuće ili stana. Na taj način će se pojačati odanost onih koji vas okružuju ,piše Alo.rs

Lavanda

Lavanda može da „otera“ depresiju i pomogne u kontroli emocija. Da biste sebi omogućili zdrav san, naprskajte jastuk mirisom lavande. Ova mirisna biljka donosi sreću i harmoniju u dom, obezbeđuje mir, plodnost, posvećenost i vernost u vezi.

Smiješi im se bogatstvo: Horoskopski znakovi koji bi mogli biti milijarderi

Jasmin

Jasmin privlači novčanu sigurnost i ljubav u životni prostor. Isto tako, ulje jasmina je poznato i kao jedan od najmoćnijih afrodizijaka. Preporučljivo je ovu biljku čuvati u spavaćoj sobi ili, pak, u svim prostorijama gde ljubavni parovi provode najviše vremena. Na taj način ćete privući pozitivnu energiju koja osnažuje veze i gradi romanse.

Orhideja

Orhideja privlači pozitivnu energiju, a istovremeno poboljšava postojeću energiju u domu i živote njegovih vlasnika čini sigurnim. Među orhidejama postoji širok spektar boja i oblika, a imaju moćnu slatku i prijatnu aromu koja popravlja raspoloženje. Orhideje tokom noći ispuštaju kiseonik i pročišćavaju vazduh, tako da je spavaća soba savršeno mesto za njih.