Novosti

Možete ih okačiti mačku o rep: Šest horoskopskih znakova olako daju obećanja

Postoje horoskopski znakovi koji i pored moguće želje da ispune obećanje, na kraju nikada ne dovrše započeto.

Lako je dati obećanje, ali mnogo je teže ispuniti ga, zbog čega obećanja ostaju kao prazna stranica papira. Postoje horoskopski znakovi koji i pored moguće želje da ispune obećanje, na kraju nikada ne dovrše započeto.

Blizanci

Kad Blizanci nešto obećaju, oni namjeravaju to da ispune. Međutim, stalno pokušavaju više nego što stvarno mogu da učine i mogu biti zatrpani svim onim što moraju da urade.

Kad nešto obećaju, ne razmišljaju mogu li to zaista da ostvare. Teško im je da se usredsrede na zadatak, a skloni su “prevelikim zalogajima”. Plaše se neodobravanja i da će iznevjeriti ljude, pa rado obećavaju nešto samo da bi obećali.

Vodolija

Vodolija može da obeća nešto samo da bi dobila nešto čemu teži. Koristi obećanja i ​​ne garantuje da će održati riječ. Zna da bude manipulator i to opravdava kao viši interes.

Ako su pod pritiskom da treba da ispune svoje obećanje, veća je vjerovatnoća da to neće učiniti.

Vaga

Vage žele sve da usreći, tako da ih ljudi vide kao pouzdanu osobu kojoj mogu vjerovati. Stoga, daju obećanja koja obično ne ispunjavaju.

Nisu iskreni i ne priznaju da nešto ne žele da učine. Toliko obećavaju da ako bi o njima razmišljali samo jedan minut, i sami bi znali da ih ne mogu ispuniti.

Ribe

Karakteriše ih ljubaznost i žele da pomognu svima kojima je potrebna njihova pomoć. Ali njihov problem je što teško kažu ne, i pristajući na sve daju olako obećanja.

Kada dođe momenat da to ostvare, Ribe su previše zauzete i opterećene da bi ispunile barem polovinu datih obećanja.

Strijelac

Ako ga ispunjenje obećanja ne opterećuje previše, možda će moći održati riječ. Međutim, Strijelac je neoprezan u svojim obećanjima i često zaboravi da ih ispune.

Nije zlonamjeran, samo je malo više okrenut sebi isvojim potrebama. Ono što žele učiniti sa svojim vremenom važnije im je od održavanja obećanja.

Ovan

Kad Ovan obeća, on je siguran da će moći održati obećanje. Ali tada će se pojaviti nove stvari, Ovnovi će biti prezauzeti i tada od obećanja nema ništa.

Ovnovi će pristati na nešto ne razmišljajući o logistici toga, a organizacija zadataka nije jedna od njihovih prednosti. Ne žele da bilo ko dovodi u pitanje njihove sposobnosti, pa će obećati da će učiniti nešto što je na kraju preteško i za šta će se dodatno mnogo namučiti, piše “Klix“.