Počela je sezona mandarina: Pogledajte kako danas izgleda najpoznatija prodavačica tog voća

Hrvatska prodavačica mandarina Kristina Penava postala je najpoznatija prodavačica agruma u regiji.
Nakon što je stekla slavu pojavljivanjem u medijima te dobila nadimak “Kristina Mandarina”, ova 23-godišnjakinja potpuno je izmijenila svoj izgled.

Već nekoliko puta otišla je na estetsku operaciju, a sada je ponovno korigirala svoje grudi. Za što bolji ishod, otputovala je kirurzima u Beograd.

“Što se tiče cijelog procesa operacije i pripreme prije samog zahvata, sve je prošlo u najboljem redu. Čak mi je cijeli proces prošao potpuno bezbolno iako se tome nisam nadala. Tako sam oduševljena i mogu većinu stvari sama obavljati, mogu se sama istuširati, otići na kavu…”, rekla je Mandarina za RTL.

Otkrila je i zašto je odlučila ponovno korigirati svoje silikonske grudi.
“Odlučila sam se na korekciju zato što su moje prošle grudi dosta opale i opustile se pa je to trebalo korigirati. Sada sam oduševljena”, dodala je.

Iako već neko vrijeme nije prodavala voćke, otkrila je kako bi se uskoro mogla vratiti na štand.
“Baš razmišljam kada bi se vratila na štand. Mandarine su lagano krenule u prodaju te se nadam da ću i ja uskoro, za kojih tjedan ili dva kada se oporavim, doći na svoje radno mjesto”, rekla je Kristina.
Kristina je dosad operirala grudi, usne, zategla lice, ali kaže da se trudi izgledati što prirodnije.

Međutim, njeni pratitelji joj često ispod fotografija na društvenim mrežama poručuju da je prije zahvata bila puno ljepša.