Magazin

Ovoliko puta žena treba da ima odnose da bi ostala u DRUGOM STANJU

Čekanje na ostanak u drugom stanju za većinu žena znači puno strpljenja, dobrog tajminga i naravno, prije svega idealnog partnera.

Ako je suditi prema posljednjim anketama, ne samo da postoji prosijek već i vrlo precizan broj koji će ostvariti željene rezultate.

Portal channelmum.com ispitao je 1.194 roditelja kako bi došao do odgovora koliko puta treba žena da spava sa partnerom da bi ostala u drugom stanju.

Foto: Pixbay

„Oko 6 mjeseci odnosno 10-12 odnosa mjesečno je potrebno da izdvojite ako želite da ostanete u drugom stanju“, piše pomenuti portal.

I dok je većini anketiranih trebao velik broj pokušaja, bilo je i onih rijetkih kojima je uspjelo odmah iz prve. Pet posto anketiranih reklo je da su zatrudnjeli nakon samo jednog odnosa. Ostalima nije bilo tako lako. Jedna od 16 žena čak je uzimala godišnji odmor kad je aktivno radila na trudnoći. Kod trećine parova uključenih u anketu do začeća je došlo u prvom mjesecu pokušavanja, a otprilike jednom od pet parova trebalo je do godinu dana.

“Iako se smatra nesretnim, izgleda da je broj 13 sretan za parove kojima je trebalo samo mjesec dana da zatrudne. Rad na djetetu može biti zabavan, ali je također i naporan, stresan i nema svaki par sreću da uspije u svojoj želji. Stoga zapamtite, ako ste usredotočeni na bebu, ne zaboravite uživati s partnerom”, rekla je Siobhan Freegard, osnivačica Channel Mum.(miss7mama.24sata.hr)