Magazin

OVO SU 3 NAJVEĆE DOBRICE HOROSKOPA: Imaju veliko i meko srce, ima li vas na spisku?

Ova tri znaka su uslužna i uvijek se dobro slažu sa bližnjima sa svojom ljubaznom i toplom prirodom. Njih bije glas da su najveće dobrice horoskopa, piše Noizz.

Rak

Teško da je neki drugi horoskopski znak tako drag, saosjećajan i brižan kao rak. Naročito u teškim trenucima, ljudi oko njih često cijene veliko srce ovog vodenog znaka.

Ne samo da su rakovi prirodni slušaoci, oni takođe imaju nevjerovatan osjećaj kada i kako da podrže svoje najmilije. Imati prijatelja ili člana porodice rođenog u znaku raka veliki je plus za svakoga.

Ribe

Ribe ne samo da se smatraju vrlo delikatnim i osjetljivim bićima, nego imaju i zlatno srce. S velikim razumijevanjem i puno spremnosti da pomognu stoje uz svoje najmilije i podržavaju ih gdje god da treba, a ne očekuju ništa zauzvrat. Osim toga, ovaj vodeni znak uvijek pronađe prave riječi, zbog čega se s njima osjećate predivno sigurno.

Djevica

Djevicama se često pripisuju samo organizovanost i perfekcionizam kao karakterne osobine, ali imaju i veliko, meko srce. To je naročito vidljivo kada je bliskim osobama potrebna pomoć. Za svoje prijatelje i porodicu, ovaj zemljani znak odbacuje sve kako bi ih podržao u teškim trenucima ili problemima. Tek kada se nađe rješenje, djevica će se vratiti svojim poslovima.