Uncategorized

OVO JE TVOJA NAJJAČA OSOBINA: Oblik palca otkriva OVE važne stvari o tvom karakteru

Sigurno ćete biti zadivljeni snažnom povezanošću vaših karakternih osobina i vaših fizičkih karakteristika!
Da li znate šta sve oblik palca otkriva o vama?

Postoji pet najčešćih oblika palca. Vaš palac ima jedan zglob koji spaja donji i gornji dio. Palac može biti fleksibilan ili nefleksibilan. Pogledajte sliku ispod, odredite svoj oblik palca i pročitajte šta to govori o vama.

Tip A:

Gornja polovina palca je veća od donjeVi ćete se pružiti što više i dalje možete. Imate želju da se istaknete i stalno tražite načine za to. Želite da uspijete u životu i ta želja je veoma jaka. Ipak, zauvijek ćete biti skromni i zahvalni ako i kada uspijete. Takva ličnost vas čini izuzetnom osobom.

Tip B:

Donja polovina palca je veća od gornje

Vi ste veoma smirena i zadovoljna osoba koja razumije druge. Vama se može vjerovati i uvijek ćete održati riječ. Držite se svojih vjerovanja i izuzetno ste skromni. Cijenite male i manje važne stvari u životu i svuda možete pronaći radost. Nećete zaboraviti ljude koji su vam pomogli da uspijete i daćete im zasluge koje zaslužuju. Možda niste bogati kada je novac u pitanju, ali imate ono važnije – ljubav!

Tip C:

Obje polovine palca su iste veličineVi uvijek tragate za ravnotežom u životu. Volite kada je vaš svijet harmoničan i nećete biti sretni dok ga takvim ne napravite. Vi bez napora pronalazite dobro u drugim ljudima i lijepo u ružnom. Ako naletite na prepreku u životu, pronaći ćete način da je savladate. Vaš život se zasniva na emotivnom i fizičkom slaganju.

Tip D:

Vaš palac je fleksibilanAko imate fleksibilan palac, vi ste fleksibilni i u životu. Kada vas život stavi pred izazove, vi se lako prilagodite. Vi ste istinski borac i brzo ćete se promijeniti kada je to potrebno. Otvorenog ste uma što je korisno u životu. Nema mnogo ljudi takav mentalni sklop!

Tip E:

Vaš palac je nefleksibilanVi imate donekle upornu ličnost. Ispunjavate obećanja, ali umijete biti neprilagodljivi kada se radi o nekim drugim stvarima. Kada se na nešto odlučite, to ćete i uraditi, bez obzira na sve. Odani ste do srži! Zbog toga vas vole svi oko vas.
Izvor: fokuzz.com