Magazin

Ovim znakovima stiže novac do 25. februara: JEDAN BI TREBAO DA UPLATI LOTO

Ušli smo u sezonu Riba, pa će određeni znakovi itekako profitirati od ovog perioda. Ukoliko se pitate ko će imati novac do 25. februara, to su znakovi među kojima su Ribe, Ovnovi, Vodolije i Rakovi.

Ribe

Osim Jupitera, i Venera je 20. februara ušla u vaše drugo polje novca, tako da pare stižu. Osim para, neko će vas obradovati vrednim poklonom. Mars u Blizancima ukazuje da ćete imati troškove zbog stana.

Ovan

Vi ste jedan od znakova koji je u najboljoj poziciji jer je sreća na vašoj strani. Osim Jupitera, i Venera je ušla u vaš znak, tako da donosi finansijsku stabilnost. Novac će se zbog toga lepiti za vas, tako da očekujte poboljšanje. Obavezno igrajte igre na sreću.

Vodolija

Naglašeno polje Riba ukazuje da ne morate da brinete o novcu u narednim danima. Imaćete priliku da zaradite novac na osnovu više projekata koje ćete raditi. Ovo je odlična prilika za zaradu na osnovu honorarnog posla.

Rak

Sunce u Ribama donosi vam poboljšanje finansijske situacije. Ovo je odličan period za zaradu posredstvom inostranstva ili možda neke inostrane firme. Uvidećete da je finansijska situacija mnogo bolja nego prethodnih sedmica.(Krstarica)