Magazin

Ove tri stvari su muškarcu najvažnije u krevetu

Iako žene vrlo često misle da su muške fantazije uglavnom perverzne, većina zapravo u se*su želi da im ispunite ove tri jednostavne stvari.

Zato ih ne osuđujte, već otkrijte šta je to jači pol zauzima najviše voli kada je riječ o akciji ispod pokrivača.

Odnos sa uključenim svetlom

Mrak je odličan saveznik sa sakrivanje nedostataka, ali muškarci ipak više vole kada vode ljubav u prostoriji u kojoj nije ugašeno svjetlo u potpunosti. Opustite se, oni ne vide male nesavršenosti na tijelu, celulit ili malo viška na stomaku.

Oni vide prelijepo žensko tijelo sa svim manama i vrlinama, i baš u tome uživaju. I ne samo da žele da uživaju u tom pogledu, već vole da vas gledaju u oči, a poseban užitak im je da posmatraju vaš izraz lica tokom seksa. Napravite izuzetak, ostavite prigušeno svjetlo i uživajte u ljubavi bez razmišljanja o svojim manama.

Pokažite da uživate Ili ne uživate

Žene su sklone malim lažima kako ne bi povrijedile partnere. Međutim, muškarci su priznali da ne žele takve povratne informacije! Ukoliko vam nešto ne prija, oni žele to da znaju kako bi ispravili, poboljšali svoju tehniku. Ako vam ne prija nešto što je uradio tokom seksa, recite mu otvoreno, piše Cdm.me.

Budite iskreni, pokažite mu kako i šta da radi. Ne samo da će to cijeniti, već će ga i obradovati činjenica da se trudite oko vašeg odnosa, a sigurno ćete i vi više uživati.

Orgazam im nije najvažniji

Priznajte, i vi ste toliko puta pomislile da je muškarcu najbitnije da dostigne vrhunac tokom seksa! Međutim, oni kažu da su im dvije stvari važnije: uživanje u ženskom tijelu, oblinama, ljepoti i pružanje zadovoljstva svojoj dami! Treće mjesto zauzela je predigra, a tek nakon nje orgazam. prenose “Nezavisne“