Magazin

Ove odjevne kombinacije nikad ne biste smjeli obući na prvom spoju, ljudima se gadi kad vas vidi u ovome

Mnogima su modne kombinacija vrlo bitne pa provode mnogo vremena birajući šta obući. Međutim, naročito je važno sta odjenuti kada prvi put nekoga upoznajemo, odnosno kada izađemo na prvi sastanak s potencijalnim partnerom.

Novo istraživanje pokazuje da bi čak 38 posto ljudi odbilo drugi spoj ako je partner bio loše odjeven na prvom spoju. Autori ove studije iz kompanije Thread zamolili su učesnike da napišu koji su, prema njima, najgori odjevni predmeti koji se mogu odabrati za prvi susret.

Istraživanje je pokazalo da se kombinacija udobnog donjeg dijela trenirke s širokom vestom našla na vrhu popisa najgorih komada za prvi spoj. Slijede ih crocsice za koje 31 posto ispitanih kaže da je komad kojeg treba izbjegavati na prvom spoju.
Prozirne plastične cipele našle su se na trećem mjestu, a MC Hammer hlače na četvrtom. Slijede ih kratke i biciklističke hlače i majice kratkih rukava, te Ugg čizme koje su se također našle među 10 najgorih.

Istraživanje je također pokazalo da žene općenito više brinu oko odabira odjeće za spoj, te da je vjerojatnije da će one zbog partnerove loše odjeće odustati od spoja nego muškarci.
Top 10 najgorih odjevnih predmeta za prvi spoj:
Trenirka i veste

Crocsice

Cipele od prozirne plastike

MC Hammer hlače

Kratke hlače

Biciklističke kratke hlače

Kombinezon

Tene s visokom potpeticom

Poderane traperice

Ugg čizme

Bez obzira na to shvaćate li to ili ne, razne odluke koje donosite dok se odijevate mogu dati male naznake o vašoj osobnosti. Također, budite sigurni da se odijevate kako biste inače – ne pokušavajte biti netko drugi kako biste nekoga impresionirali.