Magazin

Ova 4 znaka nikako neće imati sreće u ljubavi u 2023.godini

U 2023. Saturn, Pluton i Jupiter će izrazito utjecati na nas pa će nova godina pokrenuti velike promjene u vezama za sve horoskopske znakove.

Ipak, 4 znaka nikako neće imati sreće u ljubavi ove godine:

Djevica

Kraj 2022. doveo je i Jupiter i Neptun u znak riba, energiju koja ima uticaj na vaš romantični život. Imati planete u tom dijelu života ponekad donosi pozitivne stvari, međutim, planeta koju ne želite u ovom području je Saturn, a to je upravo ono što će se dogoditi ove godine.

Saturn je planeta granica, poznat kao gospodar vremena i karme i otac zodijaka, a ima tendenciju da donese vrstu lekcija koje ste dugo vremena izbegavali. Saturn u Ribama je malo prigušen jer djeluje na blaži način pa možete očistiti karmu, osloboditi se veza s prošlošću i prigrliti ljepšu budućnost.

Ove ćete godine morati više da učite, a manje ćete jednostavno uživati. Saturn ostaje unutar istog znaka otprilike dvije godine, tako da je ovo dugoročnija faza na koju se morate pripremiti. Neke lekcije pod Saturnom u vašem sektoru veza odnose se na zdrave granice, veću samosvijest, oslobađanje od prošlosti, zavisnost u ljubavi, pa čak i učenje kako sarađivati sa svojim partnerom umesto da to bude samo vaš put ili auto-put.
Saturn u Ribama ima duhovnu vibraciju, stalo mu je do bezuslovne ljubavi, ali neće dopustiti da provedete život u karmičkoj vezi nazivajući je pravom ljubavlju.

Vrijeme je da se probudite, da vidite stvarnost svoje veze i umesto da pokušavate sami da je popravite ili na neki način mislite da ste vi nešto krivi, jednostavno ćete vidjeti sve onakvo kakvo zaista jeste.

Bik

Premda početkom maja može postojati svjetla tačka kada se dogodi pomračenje mjeseca u škorpiji, to vam može pomoći da shvatite da romantična osjećanja koje ste imali više nisu isti. Osjećanja se menjaju. To je normalno, osim što u ovom slučaju nije reč o osjećanjima koji su jača i povezanija, nego o osećanjima za koje shvatate da su više prijateljska ili roditeljska. Ta energija će vas vratiti sebi i tjerat će vas da se fokusirate na ono što zaista želite i ko ste.

Kako Uran, planeta značajnih promjena, nastavlja svoj put kroz vaš znak sve do 2026. godine, vi ste još uvijek na glavnom mestu za doživljavanje potresa u ljubavnom životu. To ne znači da ćete morati da čekate do 2026. da pronađete trajnu ljubav, ali ove godine, ako ste se držali veze nadajući se da će se stvari popraviti, moraćeš da se suočite sa stvarnošću. Nastaće velika zbirka planeta unutar vašeg horoskopskog znaka sredinom maja, odmah nakon pomračenja mjeseca u škorpiji, što će doneti veliki fokus na vaša sopstvena uvjerenja, misli i osjećanja. To je znak koji ste tražili od svemira.

Blizanci

Mars je u znaku blizanaca od kraja avgusta 2022. godine. U oktobru je postao retrogradan i konačno će se okrenuti direktno unutar blizanaca početkom januara, ali će ostati ovdje do kraja marta. Retrogradni Mars vas je tjerao da se bavite neprijatnim stvarima umjesto da presječete sve i pobjegnete, što inače radite. Nije riječ o tome da se veza u kojoj ste bili može spasiti, ali trebalo bi da naučite da se suočite s time, umesto da odete na prvi znak nevolje. Dok se Mars kreće kroz blizance do kraja marta, moći ćete da ostvarite najzreliji završetak veze koji ste ikada imali. Doći će do prekida s integritetom i dostojanstvom za sve uključene. Ovo je možda samo lekcija koju je trebalo odavno da naučite. Ne morate za sve kriviti partnera. Ne morate nigde kriviti niti razgovarati o svom bivšem kako bi osjećali opravdanje za odlazak.

Umjesto toga, to se može učiniti s ljubavlju. Jednom kada Mars postane direktan, osjećat ćete se sigurnije, poštovat ćete sopstvene misli i uvjerenja, ali na bolji način nego prije. Bićete samouvjereniji, ali budući da je toliko vremena prošlo tokom Marsova boravka ovdje, više nemate emocionalni intenzitet oko svega što ste prije radili, tako da sada jednostavno možete zatvoriti ovo poglavlje znajući da ste dali sve od sebe, ali i vaš bivši partner takođe.

Ovan

Jupiter, planeta ekspanzije, dotakao je vaš znak nakratko u 2022. godini, ali ova je godina započela s Jupiterom u vašem znaku i ostat će tamo do sredine maja 2023. godine. Jupiter u ovnu bavi se novim iskustvima, ali takođe i slobodom. To je energija odvajanja i oslobađanja od veza koje su vas kočile i udaljavale od života koji ste željeli da živite. Jupiter vam pokazuje put i zašto je to vrijedno toga. Dana 11. aprila 2023., Jupiter i Sunce poravnatće se u ovnu dajući vam mogućnost da vidite svoju budućnost tako jasno da ćete se možda teško obuzdati i pobrinućete se za sve labave stvari koje još uvek morate da riješite.

Ova godina takođe donosi vašu prvu pomračinu kao deo novog ciklusa koji počinje da se pojavljuje 20. aprila, a koji donosi neke šokantne obrate i nove spoznaje o vama samima i radnjama koje poduzimaš u svom životu. Ne postoji način da ove godine ostanete tu gdje jeste, koliko god sebi govorili da vam je upravo tamo mjesto. Morate da razmišljate puno šire nego što vam se to u prvi mah čini. Dio onoga što vas je uvek sputavalo je vaš strah od onoga što bi moglo da se dogodi na putu, jer ako ste se jednom opekli, oklevate da ponovo rizikujete.