Magazin

Otkrio da ga žena vara, pa je njenom ljubavniku poslao listu želja: Broj 2 će vam natjerati SUZE NA OČI!

Jedan muž napisao je pismo ljubavniku njegove žene.

Poruka za tipa sa kojim me žena vara. Znaš ko si. Da znam šta radim. Ne, nisam bijesan, samo bih te zamolio za nekoliko činjenica:

1. Molim te da prestaneš da ostavljaš podignutu dasku na WC šolji jer stalno mene krivi za to.

2. Možda mi daješ šansu da odem na pecanje, ali prestani da piješ moje pivo. Sasvim je u redu da popiješ nekoliko kada si u posjeti, ali ostavi mi ipak nešto jer ja moram da budem sa njom znatno duže.

3. Ako ipak popiješ posljednje, ostavi neki novac na stolu ili dokupi.

4. Zamolio bih te da staviš nov toalet papir kada ga potrošiš. Iz nekog čudnog razloga moj sin misli da ne mora da se briše ako nema toalet papira. Držimo ga ispod sudopere, ali slobodno možeš da predložiš bolje mjesto.

5. Kad završite ono, obriši se nečim što može da se baci. Korpa sa odjećom s desne strane kreveta je moja i odjeća je čista iako je žena ne pere. Prošle nedjelje sam u žurbi izašao sa flekom na košulji.

6. Nemoj govoriti mojoj djeci da si im ujak. Možda su mlada, ali nisu retardirana.

7. Prestani da pojačavaš grijanje, ja sam taj koji plaća račune.

8. Prestani da jedeš našu hranu. Prošle nedjelje si pojeo kolače koje mi je mama poslala za rođendan. Moja žena godinama nije skuhala nešto tako dobro.

9. Pokušaj da prebaciš težinu na drugu stranu kada si u mojoj stolici jer praviš udubljenje koje me vuče na desno.

Na samom kraju, želim da ti se zahvalim za to što si je za Dan zaljubljenih odveo na ručak. Nije bila bijesna kao inače i samo je naručila jedno jelo. Od tog viška novca ću možda djecu odvesti u bioskop. Nadam se da možeš da mi pomogneš sa svim stvarima koje sam nabrojao.

Ako to učiniš za mene, javljaću ti kada neću biti tu i koliko dugo tako da nećeš morati da se brineš i žuriš.