CitatiMagazin

ONO što ste prvo primijetili otkriva vašu najveću manu u vezi!

Ovim testom ćete otkriti koje su vaše najveće slabosti u ljubavi i kako one uništavaju vaš ljubavni život. Sve što morate učiniti je pogledati sliku i obratiti pozornost na prvu stvar koju ste primijetili. U nastavku pročitajte što to znači.

Vaša je osobnost kombinacija vašeg mišljenja o stvarima, vaših osjećaja uzrokovanih tim određenim razmišljanjem i vaših reakcija.

Vaše reakcije mogu otežati rješavanje situacija, zato je važno da stvarno razumijete tko ste, kako razmišljate, kako se osjećate i je li vaše ponašanje u skladu s vašom osobnošću.

Možda vam je vrlo lako shvatiti kakvi su drugi ljudi, ali kada je riječ o vama, potreban vam je životni vijek. Ovim testom ćete otkriti koje su vaše najveće slabosti u ljubavi i kako one uništavaju vaš ljubavni život.

Sve što morate učiniti je pogledati sliku i obratiti pozornost na prvu stvar koju ste primijetili. U nastavku pročitajte što to znači.

1. Svezan čovjek
Ako je svezan čovjek prva stvar koju ste primijetili, vaša osobnost stalno je u sukobu. To ne znači nužno da ste doslovno u sukobu sa cijelim svijetom oko sebe.

Na neki način, neprestano vodite rat sa sobom. Dakle, ako želite pronaći pravu ljubav, prvo morate pronaći ljubav u sebi.

Teško je prihvatiti sebe, te prihvatiti svoje snage, slabosti i sve ono između njih. Bitka za unutarnji mir nije lagana, ali ponekad zaslužujete odmor od svih tih sukoba.

Nemojte biti strogi prema sebi, prihvatite se i ljubav će se pojaviti.

2. Ograda
Ako primijetite ogradu, vaša najveća slabost je to što se zatvarate ispred drugih ljudi. To ne znači da nema nade za vas. Ali ako ne riskirate i ne otvorite svoje srce uskoro, možete propustiti mogućnost istinske ljubavi.

Prirodno je da se pokušavate zaštititi ako ste prethodno bili povrijeđeni, ali ako stalno gradite zidove, ne samo da ne dopuštate nikome da vam se približi, nego ni vi ne možete izaći van tih zidova.

Lako je staviti štit, ali može biti jako teško spustiti ga. Započnite s malim koracima. Upoznajte ljude i poduzmite korake koji vam odgovaraju. Ako ne riskirate, nećete dobiti ništa.

3. Brod
Vaš je problem što ste postavili jako visoke standarde tako da ih gotovo nitko na zemlji ne može zadovoljiti.

Važno je znati što želite u ljubavi i ne zadovoljiti se s manje od onoga što zaslužujete, ali kada ste previše strogi, možete propustiti osobu koja ima mnoge druge kvalitete koje vi ne želite vidjeti.

Nije pogrešno željeti obitelj, nevjerojatnu karijeru i partnera koji vole iste stvari kao i vi, ali kada ste previše rigorozni s vašim zahtjevima, gubite dodir sa stvarnošću i s onim što predstavlja ljubav.

Naravno, držite se svojih snova i postavite visoke standarde za ljude koji su potencijalni partneri. No imajte na umu da vas ova savršena fantazija može spriječiti da pronađete ljubav koju trebate doživjeti.

4. Lubanja
Ako je prva stvar koju ste primijetili lubanja, vaša briga i anksioznost uništavaju vašu ljubavnu vezu. Možda ste anksiozni ili se previše brinete.

Ali u svakom slučaju prekomjerna opreznost ne dopušta vam da vidite ljepotu života. To uključuje vašu srodnu dušu koja može stajati pored vas.

U redu je biti oprezan, ali kada je u pitanju ljubav, mnogo ćete izgubiti ako samo gledate što sve može poći naopako. Uvijek će biti stvari koje će vas plašiti, ali to vas ne bi trebalo spriječiti da živite svoj život.

Također, ne biste trebali sakrivati svoje strahove od svog partnera. Zapravo, kada ste iskreni s njim, možete povećati bliskost. (atma.hr)