Magazin

ODMAH SU NAPUSTILI APARTMAN: Odmarao je na kauču, kada je ugledao nešto čudno na satu – ODMAH POZVAO POLICIJU

Irac Dougie Hamilton ostao je u šoku kad je otkrio što se nalazi u digitalnom satu u apartmanu koji je unajmio sa svojom djevojkom za vrijeme posjeta Torontu.

Par je nakon dolaska u grad cijeli dan bio u obilasku, a u apartman su došli tek predvečer.

Apartman u središtu grada, koji su unajmili preko stranice Airbnb, činio im se idealan za njihov posjet Kanadi, no već nakon 20 minuta boravka u njemu shvatili su da ondje ne žele biti, piše Večernji.hr.

Dougie je ležao na kauču kada je pogledao u digitalni sat i primijetio nešto čudno na njemu. Sat je bio spojen žicom nalik na punjač za mobitel, što je odmah počelo buditi sumnju u njemu

– Osjećao sam se čudno i pri samoj pomisli na to i rekao sam si da ne budem lud.

Ali, nešto mi nije dalo mira… Izvukao sam punjač i vidio bateriju sa stražnje strane.

Razgledavši malo bolje prednju stranu sata, primijetio sam da se unutra nalazi kamera – ispričao je ovaj Irac koji je svoje iskustvo podijelio i na Facebook

Kamera je bila uperena prema dnevnoj i spavaćoj sobi pa je par odmah pozvao policiju, a vlasnika apartmana prijavio je stranici na kojoj se oglašava. Airbnb je odmah otkazao suradnju s vlasnikom apartmana koji je iznajmljivao još drugih šest nekretnina, a paru se ponudili besplatan smještaj u jednom od tri luksuzna hotela u blizini.