Magazin

NAJJAČI ČOVJEK NA SVIJETU LUDO JE ZALJUBLJEN U ŠEJLU IZ NOVOG PAZARA: Svi zanijeme kada vide tijelo NJEGOVE VJERENICE

Leri Vils važi za jednog od najboljih u svijetu dizanja tegova i bodibildinga, a od 2017. godine obara mnoge svjetske rekorde. Imao je veoma težak život, te je utjehu pronašao upravo u treningu, koji ga je učinio najjačim muškarcem.

Međutim, čuveni snagator ističe da mu je njegova vjerenica Šejla Đakovac iz Novog Pazara velika podrška u svemu, kao i da bez nje ne bi mogao sve ovo da ostvari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheyla (@sejladjakovac)

Naime, bodibilder je izabranicu Šejlu Đakovac iz Novog Pazara vjerio prije par mejseci , čime je ozvaničio njihovu dugogodišnju vezu. Sudbonosno “da” izgovorila je u bajkovitom restoranu u Dubajiu, koji je poseban po ogromnom akvarijumu, i to baš na svoj 30. rođendan, a suze radosnice nije mogla da zadrži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheyla (@sejladjakovac)

U ovoj arapskoj zemlji je njihova ljubavna priča i počela, ali nerijetko borave i u Srbiji kod Šejline porodice. Privlače pažnju gdje god da se pojave svojim izvajanim figurama i gotovo svuda idu zajedno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sheyla (@sejladjakovac)

Kako Lerija prati preko 4 miliona ljudi na Instagramu, na meti komentara je često i njegova nježnija polovina sa naših prostora. Najčešće se mogu pročitati opaske da je prelijepa, nevjerovatno zgodna, te da odlično pristaje najsnažnijem čovjeku na svijetu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Težak životni put Lerija Vilijamsa

Svjetski rekorder u dizanju tegova rođen je 3. decembra 1994. u Americi. Takođe, poznato je da se takmiči u Strongmanu, bodibildingu i hrvanju ruku.

Lari “Vils” Vilijams je odrastao u Bronksu u Njujorku. I dok je trenutno jedna od najvećih zvijezda u fitnes industriji, život nije uvijek bio tako lak za ovog 28-godišnjaka. Imao je sve osim stabilnog djetinjstva, živio je u siromaštvu i hraniteljskim domovima u Njujorku. Njegov otac je otišao kada je imao godinu dana, a živio je sa bakom nakon što se njegova majka fizički obračunala sa svojim dečkom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Sa samo 12 godina Vils donosi odluku da napusti grad da bi bio sa svojom majkom na francuskom karipskom ostrvu Sent Martin, gde je pronašao svoj novi dom na plaži narednih nekoliko godina. Nažalost, bio je suviše siromašan da bi pohađao englesku školu, pa je umjesto toga provodio dane dižući tegove, koristeći improvizovanu postavku koja se sastojala od metle i blokova pepela na svakom kraju. Imao je 14 godina kada je prvi put počeo da trenira.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Larry (@larrywheels)

Vrlo brzo shvatio je da vježbanje postaje njegova velika strast, a rezultati na tijelu su bili sve vidljiviji. Nakon tri godine života na Sent Martinu sa majkom se vraća u Bronks. Postao je opsednut treninzima i bio je riješen da bude najbolji, a od 2017. godine obara brojne svjetskte rekorde i ostvaruje istorijske ishode.

Nakon što je uspio da izgradi svoju karijeru u podizanju tegova, Leri se posvetio poslu fitnes instruktora, pa na svom Jutjub kanalu često kači video snimke treninga uz savjete za pravilan rad vježbi. Veoma brzo su ga i na ovoj platformi podržali milioni ljudi, a brojke nastavljaju munjevito da rastu. (stil.kurir.rs)