Magazin

Muškarci će odlijepiti za ženama koje imaju ovih 5 osobina, jeste li među njima?

Ako imate ovih 5 osobina, muškarci će vas obožavati.

1. Imate samopouzdanja

Muškarci ne žele žene s velikim egom, već one koje se osećaju dobro u svojoj koži, znaju ko su i u kom smeru se kreću. Samopouzdanje na ženi pravim je muškarcima totalno seksi.

2. Imate smisao za humor (s merom)

Muškarce ne privlači žena koja se smeje na silu ili to čini na svaku izgovorenu njegovu reč, bez obzira je li duhovita ili ne. Naprotiv, cenu ženu koja se zna nasmejati i podeliti šalu, ali nije pregruba i previše sarkastična u svom smislu za humor.

3. Verujete svom mišljenju

Mnogo žena formira svoje mišljenje na temelju tuđih mišljenja, a žena koja odabere da će biti s muškarcem tek nakon što ga odobre njene prijateljice muškarcu se ne sviđa. On umesto toga preferira partnerku koja će mu dati svu svoju pažnju i sama zaključiti je li vredan njenog vremena i truda, prenosi Zadovoljna.hr.

4. Ponosite se svojim izgledom

Muškarci vole ženu koja se ponosi svakim detaljem svoga izgleda, ne samo odećom i obućom koju nosi. Ona pazi na frizuru, manikir, oralnu higijenu i nosi suptilan miris koji očarava čula. Većina muškaraca primećuje detalje.

5. Strastveni ste

Strastvena žena je uzbudljiva žena. No pravi muškarci ne žele samo strastvenu ženu u krevetu, već onu koja sa strašću obavlja svoj posao i hobije, ona koja prezentuje svoje ideje bez straha od osuđivanja. (krstarica.com)