Magazin

MUŠKARCI BALE ZA OVAKVIM DJEVOJKAMA: Žene koje imaju ovih 5 osobina muškarci otkidaju

Koje osobine odlikuju ženu za kojom muškarci lude i u koju se lako zaljube?

Postoji 5 osobina koji krase ovakvu damu. Ako ih ti imaš jasno je zašto privlačiš mušku pažnju.

GOVORIŠ ONO ŠTO MISLIŠ I MISLIŠ ONO ŠTO KAŽEŠ

Nisi od onih koji se pretvaraju u muškom društvu. Ti si upravo onakva kakvom se prikazuješ. Ne stidiš se sebe i realna si osoba. Ne dopuštaš da ti raspoloženje i život zavisi od nečega što drugi misle i govore, jer dobro poznaješ sebe. Umeš da procenjuješ ljude i nisi povodljiva. Takođe imaš i visok nivo samodiscipline, pa ne dopuštaš sebi da se zbog povređenih osećanja srozavaš nepristojnim ponašanjem. Jasno i glasno stavljaš do znanja ljudima šta misliš i šta od njih očekuješ. Ne igraš igrice, već zaista komuniciraš…

NE TRČIŠ ZA MUŠKARCIMA

Nije sasvim izvesno šta je ovde starije – kokoška ili jaje. Da li ih ne juriš, zato što te stalno okružuju, ili te okružuju zato što ih nikad nisi ni jurila. Biće da je posredi pomalo od oba. U svakom slučaju, ti vodiš veoma bogat i raznovrstan život u kome tvoj interes za muškarce zauzima tek sporedno mesto, ili makar samo jednu od brojnih sfera interesovanja. Upravo zato što nisi skoncentrisana na traženje ljubavi, ljubav uvek nalazi tebe.

UMIJEŠ DA SLUŠAŠ DRUGE LjUDE

Nikad nisi bila neka brbljivica, ni ogovaruša. Zaista te ne zanima ko šta radi i s kime. Prazni razgovori te neviđeno smaraju i radije svoje vreme posvećuješ onim ljudima od kojih nešto možeš da naučiš i pričama koje mogu da rezultiraju tvojim ličnim napretkom.

Radije se okružuješ ljudima bogatog duha i životne mudrosti i slušaš šta oni imaju da kažu, umesto da uživaš u zvuku sopstvenog glasa. Kada nekome postaviš sasvim obično pitanje “Kako si?” tebe zaista zanima da čuješ odgovor – ne pitaš to ljude tek radi reda. Spremna si da otvoreno pohvališ nečiji uspeh, ali i da pružiš konstruktivnu kritiku, kad je to potrebno. Ne stidiš se priznavanja sopstvenih grešaka. Zato zaista na njima i učiš.

JEDNOSTAVNA SI

Život je onoliko komplikovan koliko mi od njega to napravimo. Zakoni univerzuma su jednostavni, mi smo ti koji ih komplikujemo kroz svoje predstave, predrasude, doživljaje. Zato se trudiš da ne analiziraš preterano stvari koje nisu bitne. Koncentrišeš se na suštinu i nisi od onih zanovetala koji u svemu nalaze manu. Uzimaš ono što ti se dopada i ne dopuštaš da te okupira ono što ti se ne sviđa.

Ne teoretišeš, već živiš. Tebi kišni dan, nakon što si taman napravila frizuru nikada ne može da pokvari planove. On je samo dobra prilika da obučeš nov kišni mantil. Prilagodljiva si i snalažljiva. Ukoliko nemaš novaca za prelepu haljinu iz izloga, naći ćeš način da sašiješ još lepšu sama. Nećeš kukati zato što ne možeš sebi da je priuštiš. Uostalom, materijalne stvari te ne opterećuju. One postoje zbog tebe, a ne ti zbog njih.

ULAŽEŠ U SEBE

Od fizičkog izgleda do duhovnog razvoja – ti stalno radiš na sebi i ne dopuštaš da se zapustiš ponesena komplikovanim životnim okolnostima. Ne dozvoljavaš da te život lomi, već iz svega gledaš da izvučeš ono lepo i korisno. Zato prosto blistaš. To unutrašnje zadovoljstvo se vidi na tvome licu i zarazno je.

Svako bi želeo da se malo “očeše” o tvoju fantastičnu auru. Svoj imidž gradiš na istinskim vrednostima. Tvoja ličnost je toliko jaka da se ta jačina preliva na tvoj izgled i utisak koji ostavljaš. Kada bi neko trebao prstom tačno da pokaže šta je to toliko na tebi fantastično, ne bi umeo da izdvoji nijednu konkretnu stvar. Tajna je u celokupnom sklopu i skladu, prenosi 6yka.com.