MagazinNovosti

Muškarce odbijaju žene sa OVIM zanimanjem

Sajt „YourTango“ sproveo je anketu i pitao muškarce da li zanimanje partnerke ima veze sa njenom privlačnošću, kao i uspehom veze.

Modeli/Televizijske ličnosti

– Žene koje se bave ovim poslom su veoma zahtjevne. Bio sam u nesrećnom braku sa reporterkom tri godine, njene smjene su bile turbulentne, više je bila odsutna nego kod kuće. – utisci su jednog od anketiranih muškaraca.

– Moja žena je radila na televiziji i muškarci su joj se stalno nabacivali. To mi je bilo strašno, jer nisam želeo da budem ljubomoran i imam probleme sa drugim muškarcima. Teško je gledati kada je neko koga volite u stalnoj opasnosti od nastrljivih muškaraca koji je gledaju na malim ekranima.- istakao je drugi.

Umjetnice

– Moja bivša djevojka je umetnica. Kada smo pričali o životu i ozbiljnim poslovima čini mi se da ona ne želi da radi ništa isplativije.

Doktorke

– I moja bivša žena i ja smo lekari. Stalno smo se raspravljali. Oboje smo veoma dominantni i nije nam išlo bez obzira na to što smo se jako voleli. Zato sam sebi obećao da nikada više neću biti sa koleginicom. Sadašnja žena mi je terapeut i dopada mi se što me pušta da dominiram (osim kada je uređivanje kuće u pitanju). Veoma sam srećan!

Advokatice

– Moje najgore iskustvo je sa advokaticama. Njihova visoka očekivanja se jednostavno retko kad poklapanju sa mojim. One traže muškarce koji ne postoje, gospodare Univerzuma, bogataše sa vezama u pravosuđu i drugim organima. Jednostavno, već na prvom sastanku primetim da ja u tome ne mogu da im pomognem.

Glumice

– Iako je to samo posao i uloga, ali zaista ne bih podneo da mi se devojka ljubi sa drugim na filmu. Bilo bi mi neprijatno da gledam i osećao bih se jako loše.

Striptizeta

– Volim intimu, nešto što delimo samo nas dvoje. Ne volim da delim svoju devojku sa drugima.

Sve može, ako je lijepa

– Osim ako nije prostitutka, porno zvezda, nema zanimanja zbog kog bi muškarci neku ženu otpisali. Iako je trend da ovih dana muškarci i žene drže do nekih standarda, realnost je da će muškarca uvek privući lepe žene, ma čime se one bavile. Neko ko izgleda kao Kejt Apton bi mogao da bude CEO, doktorka, radnica u sanitarnoj inspekciji, barmenka ili vlasnica bara – muškarci ne bi marili. Nažalost, neko ko nije atraktivan može da ima Nobelovu nagradu, 40 patenata muškarcima ne bi bila zanimljiva, – zaključio je četrdesetogodišnji Džon, jedan od anketiranih muškaraca.