Mogu vam napraviti pakao od života: 3 najljubomorna znaka

Mislili ste da su svi horoskopski znaci podjednako ljubomorni i posesivni? U velikoj ste zabludi…

Osobe kojima ljubomora, zbog položaja zvijezda u trenutku njihovog rođenja, najviše zadaje muke su:

ŠKORPIJE

Ova činjenica ne iznenađuje, jer su one u najvećem broju slučajeva ekstremno posesivne kada je ljubav u pitanju. Škorpije su najbolji primjer ekstremnih ljubomornih scena i ispada u javnosti.

One jednostavno ne mogu da kontrolišu ovo osjećanje i pri samoj pomisli da bi im partnerka mogla biti nevjerna gube kontrolu nad sobom i ne prezaju od posljedica. Dakle, ne radi se samo o bezazlenoj ljubomori koja stvara peckanje u želucu, već o pravoj pravcatoj ratnoj igri strasti, uzbuđenja, spletki i ljubomornih scena.

Škoprijama ljubomora ponekad služi i kao afrodizijak, jer osjećaju nevjerovatnu privlačnost ka osobi za koji i drugi pokazuju interesovanje. One su, kako praksa pokazuje, toliko teatralne da vrlo često naprave ljubomorne scenu poput onih u filmovima.

BIKOVI

Bikovi često znaju da budu previše zaštitnički nastrojeni, a samim tim i ljubomorni. Oni vole da prisvajaju stvari, a često i ljude, pa teško prihvataju činjenicu da nešto nije ili ne može da bude njihovo.

Gotovo da im u sekundi padne mrak na oči i preplavi ih osjećaj ljubomore kada pomisle da je neko „bacio oko“ na nešto što je „njihovo“. U tim trenucima je uzalud svaki pokušaj da ih ubijedite da nisu u pravu.

S druge strane, Bikovi su izuzetno vjerne osobe. Ne dozvoljavaju da neko dira i gleda njihovo ali isto tako, ne gledaju i ne diraju tuđe. Dakle bez flerta, dijeljenja i tome slično – isključivo i samo fer plej.

LAVOVI

Copy

Lavovi su veoma ponosi na sebe i sve što rade, pa tako i na ljubavnu vezu koju grade. Njihov previše naglašen ego ne dozvoljava im da budu povređeni, pa zato ponekad opsesivno tragaju za dokazima o prevari i lažima od strane partnera, pišu Nezavisne.