Ljubav

Moćne rečenice koje žene obožavaju da čuju tokom se*sa

I reči mogu biti moćan afrodizijak u krevetu. Svako ima svoje želje kada je u pitanju vođenje ljubavi, ali ovih pet rečenica bez sumnje će odobriti većina žena.

1. Reci mi šta želiš.
Mit o tome kako bi muškarci trebali čitati ženske misli kada je u pitanju vođenje ljubavi odavno smo zaboravili. Ako nešto žena želi, onda to i treba da kaže a još je lepše kada muškarac sam pokaže interes za zadovoljstvo svoje partnerke i želi da joj ugodi…

2. Da, imam kondom.
Samosvesne žene same će se pobrinuti za kontracepciju, ali uvek vole da znaju da i njihov partner vodi računa o tome te da je svestan važnosti odgovornog seksualnog ponašanja.

3. Sviđa li ti se to što radim?
Stidljive žene možda neće odmah partneru dati do znanja šta im najviše odgovara. Zbog toga je ovo jednostavno pitanje delotvoran način da muškarac sazna oseća li se žena dobro ili ne.

4. Obožavam tvoje…
Svi se ponekad osećamo malo nesigurno tokom vođenja ljubavi pa je uvek lepo čuti šta to partner najviše voli na nama i čega se ne može zasititi. Takav iskreni kompliment u intimnim trenucima ženama podiže osećaj samopouzdanja.

5. Fantastična si.
Muškarci obožavaju kada žene pohvale njihove seksualne veštine, ali zašto oni ne bi pohvalili ženske? Kvalitetan seks je dvosmeran proces kojem takođe mora vladati jednakost, prenosi Zadovoljna.hr.