Magazin

Ljude koji su rođeni na jedan od ova TRI datuma čekaju velike stvari u životu – Jeste li među njima?

Prema astrolozima i numerolozima, u danu rođenja je zapisano sve o sudbini. Taj broj ima posebno značenje i opisuje ono što nosite iz prošlih života, poput ličnosti u ovom životu i misije koju trebate da ostvarite.

Rođeni 13. u mjesecu

Ako ste rođeni 13. u mesecu energija i odlučnost su dvije ključne riječi u vašem životu. Imate sposobnost da postignete gotovo sve što poželite, samo dok usklađujete svoje, ponekad različite i konfliktne snove i ciljeve. Puno radite, a možete biti još uspješniji ako uspijete da se skoncentrišete na željene ciljeve.

Nikako ne volite gubiti i teško podnosite poraze. Takođe ste vrlo šarmantni i jaki, ali često neshvaćeni. Kad se nađete u takvoj situaciji samopouzdanje vam može pasti i imaćete osjećaj da vam se svet srušio. Imate izražene osobine lidera i uporni ste u ostvarivanju svega što zamislite. Za vas prepreke ne postoje. Predodređene su vam velike stvari u životu.

Partner se na vas može osloniti u svakom trenutku. Volite da sve bude savršeno i dobar ste organizator. U početku ste vrlo povučeni, a kasnije se oslobađate svih stega u odnosima s drugima. Kreativni ste i često gubite fokus ranije u životu, a kako odrastate, postajete bolje organizovani, više disciplinovani i marljivi.

Trebali biste shvatiti da ljubav nema veze s fizikom i logikom. Izbegnite svađe i sukobe jer je to jedini način da pronađete vlastiti mir. Ponekad zaboravite na težnju ka savršenstvu, sitničavost i tačnost koju zahtevate od drugih. Izbegavajte osamljivanje i povlačenje u sebe. Pošto volite organizovati druge ljude, neki ponekad misle da ste diktatorski nastrojeni. Dobro bi bilo da više iskazujete osećaje.

Rođeni 14. u mjesecu

U vašem životu stvari se lako menjaju, zbog čega jedan dan možete biti na vrhu, a već drugi na dnu. Ovaj tok energije ono je što vas određuje. Stvari za vas postaju čarobne kada putujete jer ste rođeni za putovanja. Vi ste talentovani, ali ste posebno daroviti u komunikaciji. Otvorenog ste uma i zainteresovani za nove ideje i filozofije, mozak vam radi prilično brzo, ali vam sve i dosadi prilično lako. Morate se čuvati kretanja na druge stvari pre dovršetka započetih jer ponekad ste jednostavno previše nestrpljivi.

Na prvi pogled ste neozbiljni i sve shvatate kao zabavu. Težite visokim ciljevima koje i dostižete, ali u privatnom životu često niste toliko srećni. Pronalazite izlaz iz svake pa i one najteže situacije s lakoćom. Okruženi ste onima oštrog uma i bogatog životnog iskustva. Volite se družiti s pojedincima od kojih možete nešto i naučiti.

Okrenuti ste budućnosti. Sve što je novo i neobično vas privlači. Potrebno vam je puno slobode, volite avanturu i uvek ste u potrazi za novim horizontima. Partneru se možda neće sviđati vaša sklonost ka zabavi. Budite svesni da imate veliku moć i da vam je rođenjem data prilika da menjate celi svet. Imate veliku mogućnost da napravite neverovatna značajna dostignuća. Razvijena vam je i logika i mašta.

Odaberite posao u kojem se traži kretanje, pokazivanje neke jedinstvene, revolucionarne ideje, gde su izazov i takmičenje, i gde treba savladati strah. Budite oprezni s porocima. Takođe, možete očekivati dosta sukoba u životu, rizikovanja, financijskih gubitaka, problema s partnerima… Da biste to sprečili, ponekad se zaustavite, pričekajte, ispunite obećanje i budite oprezniji u svemu što radite.

Rođeni 16. u mjesecu

Vjerovatno ste još u ranoj mladosti imali osjećaj da ne pripadate ovom svijetu. To je zato što je vaš zadatak da stvorite novi ili ste dobili znak da istražujete druge svetove. Vaš je čitav život snažna poruka. Rođeni ste za velike stvari. Većina ljudi rođenih 16. znaju da se sve događa s razlogom. Rođeni ste s mudrošću, imate inteligentan um i verovatno preispitujete istinu u svim stvarima.

Možete biti privučeni naučnim ili tehnološkim poduhvatima, ali imate i jaku duhovnu stranu. Vi ste misteriozni i mistični jer tražite dublju povezanost s duhovnim sferama. Vi živite više za spiritualne istine, metafiziku i filozofiju, nego za opipljive životne činjenice. U suštini ste perfekcionista i vrlo ste neraspoloženi ako ne dostignete visoke standarde.Svojim stavovima impresionirate druge. Razmislite o zanimanjima poput terapeuta, psihologa, učitelja ili motivacionog govornika.

Skeptični i često nepoverljivi prema drugima, ali na dubljem nivou, samo želite dokazivati stvari samome sebi. Prilagodljivost vam nije jača strana. Želite srećnu ljubavnu vezu, ali često niste u stanju pokazati osećaje i zbog toga ponekad nepotrebno patite, piše Atma.