Kupio je kuću za 20 hiljada dolara, a nije ni slutio da mu se u dvorištu nalazi ogroman bazen zatrpan zemljom

John se osjećao kao dobitnik lutrije

“Čini mi se kao da sam naletio na dobitnu lutrijsku kartu”, rekao je za Mercury Press. “Nikada u milijun godina kada sam kupio nekretninu nisam mislio da ću plivati ​​u svom bazenu. Kupio sam ga kao malo ulaganje s namjerom da ga prodam, ali donio je toliko iznenađenja da ne znam mogu li ga pustiti. ”

Kuća u Mineral Wells -u, izgrađena davne 1955. godine, prethodno je dva desetljeća živjela u skladištu. Nakon što je prethodni vlasnik preminuo, imanje je godinu dana stajalo prazno: do vrha je bilo ispunjeno smećem, uokolo su se šetale skupine divljih mačaka, a vrt je bio obrasla džungla.
Lokalne vlasti namjeravale su kuću srušiti prije nego što se John prije nekoliko godina ponudio da je kupi.

Ne bi shvatio da ima bazen da nije oluje i ljubaznog susjeda

John nije imao pojma da je kupio kuću s bazenom sve dok jaka kiša nije pomaknula prljavštinu nekoliko mjeseci nakon što je imanje postalo njegovo.

“Mogao sam vidjeti malo betonskih rubova, ali samo sam mislio da je to dio terase ili više cvjetnjaka. S kućom se toliko toga događalo, to malo područje bilo mi je zadnja briga, ali primijetio sam da je uvijek močvarno unatoč činjenici da tjednima nismo imali kiše. ”

Kad je došla oluja, nazvao ga je Johnov susjed i upitao ga je li vidio bazen.
“Rekao sam ‘Ne znam o čemu govoriš, nemam bazen’, a ona je rekla ‘da, znaš.’ ‘Kad sam izašao, mogao si vidjeti samo pločicu na vodiču i voda je bila stojeći tik do njega. Bio sam u šoku. ”

John je proteklih 18 mjeseci obnavljao bazen veličine 32 × 17 stopa, a sada on i njegovi prijatelji mogu uživati ​​u njemu svaki dan. Bazen je bio ispunjen starim namještajem, dijelovima automobila i drugim predmetima. John je potrošio 10 tisuća dolara na popravak, čišćenje, prefarbavanje i punjenje bazena. Izgradnja ovakvog bazena od nule koštala bi oko 16 puta veću količinu novca koju je uložio u popravke, navodi The Sun.

Copy