Magazin

Ko je žena koje se muškarci najviše plaše? Ovo su 3 najopasnije žene Zodijaka

Neke su hirovite, neke zahtjevne, dok su neke, pak ,veoma blage i nježne. Da li ste među njima?

Za mnoge muškarce žene predstavljaju veliku prijetnju. Svaki čovjek ima neku ženu koja je za njega fatalna. A šta mislite, ko je najopasnija žena prema horoskopskom znaku? U nastavku teksta pogledajte listu, koju su upravo muškarci sami napravili, i na njoj možete vidjeti ko je žena koje se muškarci najviše plaše.

Zlatna medalja pripada ženi Škorpiji.

Prvo mjesto na ovoj listi sa pravom zauzimaju žene Škorpije. One su veoma zavodljive i lako mame svoje partnere u svoju začaranu mrežu. Međutim, baš tada nastaje velika opasnost, jer one tada pokušavaju da kontrolišu svoje partnere. Takođe, ova dama ne trpi uvrede i ako to osjeti na svojoj koži budite sigurni da će vas udariti tamo gdje vas najviše boli.

Na drugom, srebrnom mjestu, nalazi se žena Bik.

Ova dama je jako zahtjevna, prije svega kada se radi o materijalnim stvarima. Poznato je da žena Bik voli stabilnost i luksuz i male su mogućnosti da će biti sa muškarcem koji ima finansijske poteškoće. Želi dosta pažnje i neće trpeti premišljanja, nestalnost ili kolebanja bilo koje vrste – na prve naznake toga vidjećete joj leđa!

Na trećem, bronzanom mjestu, nalazi se žena Rak.

Ovo je dama koja od ranog djetinjstva sanja o braku i porodici. Upravo u tome leži velika opasnost, jer to može biti zastrašujuće za muškarce.

Pri samom vrhu ove liste nalazi se najemotivnija žena Zodijaka, a to je žena Riba.

Ona je poznata po tome da je veoma slabo i ranjivo stvarenje i da vrlo često mijenja svoje raspoloženje. Ona je dama koja stalno treba pažnju svog muškarca i zato se samo najhrabriji muškarci usude da je vole.
Na petom mjestu je žena Strijelac.

Ova žena voli slobodu i ono što najviše odbija muškarce kod nje jeste to što vrlo često ne mogu da je isprate.

Na šestom mjestu nalazi se žena Djevica.

Ova dama je poznata po svojoj pedantnosti, ali i svojoj inteligenciji. Ono čime ona može da uplaši svoje partnere jeste to što voli da kritikuje sve oko sebe, a to muškarci ne vole.

Na sedmom mjestu je žena Vaga.

Ova žena je veoma fleksibilna i poslušna i zato se muškarci lako usude da joj priđu. Ono što takođe ne svrstava ovu ženu u opasne žene jeste to što je ona jako neodlučna i lakovjerna.

Na osmom mjestu nalazi se žena Ovan.

Ova žena je poznata po tome da je jako otvorena i iskrena, tako da muškarci uvijek znaju na čemu su sa njom. Ove dame takođe vole da šefuju, ali će to rijetko koji muškarac tolerisati. Ipak, bez obzira koliko izgledaju opasno, one i dalje nisu velika prijetnja za muški pol.

Na devetom mjestu nalazi se žena Blizanac.

Ove žene su previše neozbiljne da bi bile velika prijetnja za muškarce. Ove žene takođe vole puno da flertuju, tako da će to više razbjesniti muškarca nego što će ga uplašiti.

Na desetom mjestu nalazi se žena Jarac.

Dakle, ova žena predstavlja najmanju prijetnju za muški pol. One jesu veliki borci u životu i znaju da se izbore za ono što žele, ali što se tiče osjećanja ove žene ih jednostavno ne znaju pokazati. To možda zbunjuje jači pol, ali ne predstavlja nikakvu prijetnju za njih.

Na jedanestom mjestu je žena Vodolija.

Ova žena je veoma draga i druželjubiva. A najveća opasnost leži u tome što se one rijetko kada emocionalno vežu za nekoga. Ova žena više voli da putuje i da se zabavlja nego da obavlja kućne poslove.

Na dvanestom mjestu je žena Lav.

Ovo je dama koja uvijek voli da bude u centru pažnje i često voli da se takmiči sa svojim partnerima. Upravo zbog toga ona predstavlja opasnost za muški svijet, jer može vrlo često da im oduzme vodeću ulogu, a to će se rijetko kom muškarcu svidjeti, zar ne?