CitatiNovosti

Kako sam saznala da me muž vara – Oni najpošteniji na kraju ispadnu najgori

Čak i kada pomislite da ste 100% sigurni u vijernost svog partnera trebali bi imati tračak sumnje.

Svaka djevojka sanja o savršenom partneru. Većina uspije da ostvari svoj san i upozna savršenog partnera. Dok ste na početku veze, smatrate da je sve super i idealno. U svemu se dobro slažete i mislite da ništa bolje ne postoji. Ipak, vrijeme može svašta da učini, piše pult24.info

Svakodnevne obaveze i djeca promijene odnose medju svima. Ja sam smatrala da bolji i pošteniji muž od mog, ne postoji. Medjutim, mnogo sam se prevarila. Svaki dan me obasipao pažnjom i ljubavlju. Bio je spreman da me zaštiti pred svima.

Stalno sam pričala i hvalila se da sam najsrećnija žena na svijetu. Sve slobodne dane smo provodili zajedno. S posla je dolazio na vrijeme, obavezno sa ružom u ruci. Nakon nekoliko godina braka, muž je počeo više da radi. Smatrala sam da je to normalno, jer je i njegova zarada bila veća.

Kako je vrijeme odmicalo, odnosi su postajali hladniji. Nikako mi nije bilo jasno zbog čega se to dešava. Moj odnos prema njemu je bio potpuno isti, čak sam ga voljela još više. Prema djeci je bio isti, ali prema meni se ipak promijenio.

Naveče do kasno nije dolazio kući ili bi dolazio nervozan i mnogo ljut. Moja sumnja nikako nije prestajala. Osjećaj da me vara, je stalno bio prisutan. Jedne večeri dok se tuširao, ostavio je telefon pored kreveta. Nikada prije nisam pregledala njegove pozive i poruke, ali te večeri sam morala.

Vidjela sam poruke od “radne koleginice”, gdje su planirali putovanje baš na moj rodjendan. Sve mi je bilo potpuno jasno, to je kap koja je prelila čašu. Iste večeri sam spakovala njegov kofer i istjerala ga iz kuće. Prevaru ne bih nikada mogla da oprostim, po cijenu svega. Od najpošenijeg čovjeka, postao je najgori čovjek u mojim očima.