MagazinNovosti

Jeste li rođeni danju ili noću? Evo šta to otkriva o vama

Svi znamo što smo po horoskopu, ali evo što doba dana u koje smo rođeni otkriva o našem mjesečevom znaku

Možda niste niti znali što znači mjesečev znak, ali astrologinja Kayse Budd otkriva kako upravo on utječe na energiju osobnosti, pa su tako osobe rođene blizu podneva često jako otvorene i imaju jaku osobnost. Oni rođeni tijekom noći, kojima je sunce na dnu astrološke karte su zatvorenije, često introverti i drže do privatnosti.

“Ako se sunce nalazi na dnu astrološke karte, osoba će biti osjetljivija, zatvorenija”, dodaje. Isto tako ako je mjesec na vrhu karte, utjecaj sunca na osobnost će biti mala, iako će i dalje utjecati.

Što položaj mjeseca znači za vaš znak?

Astrologinja napominje kako osobe koje su rođene tijekom noći (što znači da se mjesec nalazi na gornjoj polovici astrološke karte), za vodiča imaju mjesec koji zamjenjuje energiju koju dobivamo od sunca.

“I sunce i mjesec su iznimno važni, nema jednog bez drugog. Kako i mjesec na nebu, tako i ovaj u astrološkoj karti, reflektira svjetlost sunca”, dodaje.

Zato ako ste rođeni tijekom noći, i ako ste ikada primijetili da se bolje osjećate kada je vani mjesec i da imate osobine gore navedene, možda je upravo to razlog. Kako dodaje, znak, kuća i aspekti mjeseca u natalnoj karti postaju jako važni ako želite živjeti iskoristiti sve svoje potencijale. Budd dodaje kako su astrološke karte posebne za svaku osobu, razlika u tome jeste li rođeni tijekom dana ili tijekom noći se može koristiti kao generalno pravilo kako bi se ona bolje interpretirala, piše Ordinacija.hr.